2821
2789
عنوان

حال بد قاعدگی 😢

3273 بازدید | 36 پست

همیشه تا سه روز اول پریودی عذاب میکشم ، درد مداوم و شدید و تهوع و افت فشار خون ب حدی ک نزدیکه از حال برم بار ها دکتر هم رفتم اما نتیجه ای نداشت بنظرتون تا کی این علایم با من همراهه ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تغذیه رو سعی کن رعایت کنی 

خودتو گرم نگه دار 

میگن بعد بچه دار شدن بهتر میشه کمی

دیسمنوره هستی سرچ کن اطلاعات زیادی ب دست میاری

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

عمم اینطوری بود بعد ازدواج خیلی بهتر شد اونم بستری میشد

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

من بچه هم اوردم همین طورم 

انقدر دردم زیاده که بعد ۳روز درد و زایمان طبیعی گفتم چه زایمان راحتی دکترم گفت بد تر تو ندیدم گفتم اخه من هر ماه واسه پریود همین قدر درد میکشم😑

وزن اولیه ۸۸😣وزن الان ۷۲😍وزن هدف ۵۸🤗من میتونم 💪رژیم کالری شماری تاریخ شروع ۲۵دی ۹۶اتمام رژیم انشالله ۲۵دی ۹۷
مجرد هستم 

خب پس منم تاوقتی ک مجرد بودمو بچه نداشتم حالو روزم تو پریودی وحشتناک بود بعد بچه دارشدن حتی کمردردم ندارم  فقط چند دقیقه اول ک پریودمیشم خیلی خیلی کم زیردلم درد میکنخ

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  
مجرد هستم 

تنها چیزی که ارومم میکنه حوله میزارم رو شکمم با اتو داغ میکشم روش یکم اروم میشه

وزن اولیه ۸۸😣وزن الان ۷۲😍وزن هدف ۵۸🤗من میتونم 💪رژیم کالری شماری تاریخ شروع ۲۵دی ۹۶اتمام رژیم انشالله ۲۵دی ۹۷
خب پس منم تاوقتی ک مجرد بودمو بچه نداشتم حالو روزم تو پریودی وحشتناک بود بعد بچه دارشدن حتی کمردردم ...

حالوروز من قبل بچه دارشدن طوری بود ک از رخت خواب نمیتونستم پاشم تادوروز باید یکی ازم پرستاری میکرد بزور قرص آروم میشدم.خلاصه بگم درد زایمانم فقط یخورده بیشتر از درد پریودیم بود

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......