2821
2789
عنوان

درددل

135 بازدید | 20 پست

بچه ها من تقریبا یه ماه پیش فامیل شوهرم برام کارت عروسی فرستاده بودن به خونه مادرشوهرم ایشون کارت رو به من ندادن کارت تالار رو دادن به دختر جاریم که نه سالشه و منم خیلی ناراحت شدم گفتم یعنی من ارزش از بچه نه ساله کنه تو دوران عقد که خیلی اذیت شدن خواهر شوهرم که چهل سالشه و ازدواج نکرده وقتی میرفتم خونشون آزارم میداد حتی نمیذاشت شوهرم یه آدامس بده به من چون من و شوهرم دوست بودیم و اونا مخالف ازدواجمون بودن حتی سیزده بدر هم من و شوهرم که میخواستیم تنها بریم بیرون گذاشت موندیم خونه تو عروسیم هم تمام تلاشش رو میکرد که شوهرم به رقص من نگا نکنه بگذریم که خودم رو خیلی آزار دادن ولی دوستای من و فامیلهامون شنیدن که وقتی خواهرم میرقصیده فحش خیلی بدی داده من تازه عروسیم و وقتی فهمیدم این موضوع رو گفتم دیگه نمی رم اونجا دیروز شوهرم گفت بریم اونجا گفتم نه تو چطور آدمی هستی منو میخای جایی ببری که اون همه اذیت میکنن الان نمیدونم یجور احساس دارم میگم بعدا مادرش زنگ نزنه دعوا کنه راستش یکم میترسم که به زندگیم لطمه بزنن 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واااا وااااا وااااا

کارت عروسی را بهتون ندادن اما گفتن عروسی دعوت شدین؟

خب اونم عقده شوهر داره دیگه ، دعا کن ازدواج کنه و بفهمه شوهر داشتن همچین آش دهن سوزی هم نیست.

فحش دادن به خواهرت ؟ اون فامیلتون که شنیده این فحش و به شما اومده گفته اولین دشمن شماست که میخواد شما رو از خانواده شوهرتون متنفر کنه.

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
برو هميشه  اما هم احترام شون نگه دار و هم سرسنگين برخورد كن با رفتار خوبت اونا رو شرمنده ...

دوران عقد میرفتم ولی چون من  زیاد زبون دار نیستم ساک تم خیلی افسرده میشم و با شوهرم دعوا میکنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
واااا وااااا وااااا کارت عروسی را بهتون ندادن اما گفتن عروسی دعوت شدین؟ خب اونم عقده شوهر داره دیگ ...

عزیزم آره کارت رو ندادن اول دوستم گفت چون صمیمی هستیم من از فامیلمان که نزدیک اونا بودن پرسیدم گفت آره تو تالار با همه انگار دعوا داشت فامیلهای ما رو نمیذاشت برقصم خودشم تا آخر با فامیل خودشون تو سن رقصیدن آب روم رفت سن داشت میلرزید

دوری کن ازشون  

مخالفم

بزرگترين اشتباهِ

مادرشوهرم هميشه مثال خوبي ميزنن و ميگن هواي فاميل شوهر داشته باش تا شوهرتو داشته باشي

و واقعا هم همينطوره

دوست عزيزم شما هم حتما احترام شون داشته باش هرچقدر اونا بد و بيراه بگن و بدرفتاري كنن اما شما محبت كن و كادو بخر اينجوري هم شخصيت خودتو حفظ كردي و هم با رفتار خوبت زدي تو دهنشون

اين پيشنهادها كه دوستان ميدن و ميگن نرو اشتباه محضِ، بيشتر باعث اختلاف بين شما و همسرت ميشه

من خودم با رفتار خوبم همه رو نشوندم سرجاشون

موفق باشي

يك دختر دارم شاه نداره  
بهترین کارو کردی  اجازه بده شوهرت رفتار زشت اونارو ببینه تا بهت حق بده

شوهرم رفتار زشتشون رو خیلی دیده چون گاهی پیام میده به شوهرم فحش میده ولی شوهرم اونا رو خیلی میخاد

عزیزم آره کارت رو ندادن اول دوستم گفت چون صمیمی هستیم من از فامیلمان که نزدیک اونا بودن پرسیدم گفت آ ...

اینا اصلا ارزش فکر کردن نداره. بیخیال شو . رفت و آمد بکن اما سعی کن خودتو بالا بکشی از نظر تحصیلات و شغل و ظاهر

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
شوهرم رفتار زشتشون رو خیلی دیده چون گاهی پیام میده به شوهرم فحش میده ولی شوهرم اونا رو خیلی میخاد

همینطورین مردا

نمیدونم چرا خانوادشونو انقد میذارن سرشون حلوا حلوا میکنن با اینکه میدونن چین

مخالفم بزرگترين اشتباهِ مادرشوهرم هميشه مثال خوبي ميزنن و ميگن هواي فاميل شوهر داشته باش تا شوهرتو ...

مادرشوهرم خودش بد هست ولی میشه تحمل کرد ولی خواهر شوهرم واقعا وقتی میبینم دیگه تحمل ندارم چون حتی حاضر نیست منو و شوهرم رو با هم ببینه یبار رفتیم وقتی منو دید با عصبانیت رفت بالا

دوران عقد میرفتم ولی چون من  زیاد زبون دار نیستم ساک تم خیلی افسرده میشم و با شوهرم دعوا میکنم& ...

اصلا هم بابت رفتار زشت شون اوقات خودت و همسرتو تلخ نكن

بي تفاوت از اينجور مسائل بگذر

وقتي ببينن برات مهم نيست خودشون ضايع ميشن

يك دختر دارم شاه نداره