ysra مدیر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 128 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 21 پست سلام دوستان.من دلم میخواد باردار باشم.ولی هیچ علائمی ندارم.کلومیفن خوردم از روز ۱۶ دوفاستون.یعنی میشه بشه و شده باشه 1397/06/19 | 09:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ysra مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 128 همش استرس دارم دعام کنید دیشب با شوهرم رفتیم پرچم. برا محرم بخریم پرچم حضرت عباس هر سال میگیریم برا ... تنشالله.شما که انقد دلت پاکه واس منم دعا کن.اگه مصلحته بده خدا اگه نیس آرامش بده و شوقشو از دلمم در بیاره.امیدوارم مصلحت باشه وبده
محمدمعشقم عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 2219 تنشالله.شما که انقد دلت پاکه واس منم دعا کن.اگه مصلحته بده خدا اگه نیس آرامش بده و شوقشو از دلمم در ... خدا خیلی بزرگه از ته دلم برات دعا میکنم که خدا بچه های سالم و صالح بهت بده و خبر بارداریتو به همین زودیا بدی
ysra مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 128 خدا خیلی بزرگه از ته دلم برات دعا میکنم که خدا بچه های سالم و صالح بهت بده و خبر بارداریتو به همین ز ... ممنون عزیز دلم.منتظر خبر بارداریت تو یکی دو روز اینده همینجا هستم.لطفا بیا بگو.خوشحالم کن.
محمدمعشقم عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 2219 ممنون عزیز دلم.منتظر خبر بارداریت تو یکی دو روز اینده همینجا هستم.لطفا بیا بگو.خوشحالم کن. خدا از دهنت بشنوه عزیزم منم متقابلاً برای تو همین میخوام به امید خدا باردار باشیم جفتمون با هم بچه هامون همسن میشن
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28436 گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. حالا که خدا داده نگه میداره گلم انشالله... ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6941 پزشکم داد بعدش دوفاستون داد اها پس احتمالا دوفاستونم همونکارومیکنهانشاالله ک نتیجه بگیری عزیزم دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
ysra مدیر استارتر عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 128 اها پس احتمالا دوفاستونم همونکارومیکنه انشاالله ک نتیجه بگیری عزیزم انشالله