2777
2789
عنوان

بنظرتون براشوهرم برم...؟

279 بازدید | 16 پست

کادوی تولدبراشوهرم

اگریادتون باشه میخواستم برم تعیین جنسیتوتولدوباهم بگیرم ولی فرشته کوچولوفهنیدچخبره پاشو چفت کردپشتش ب ماک توخماریش بمونیم

من حالم خوب نبود اومدم شهرستان تولدشوهرم هست محرمه نمیگیرم ولی پیشنهادکادومیخوام

خدایا بخاطر همه چی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدشون مبارك باشه  ست چرم كمربند يا ساعت يا دستبند چرمى طلا يا پلاك زنجير نقره

ممنونم عزیزم

بجزحلقه پلاک زنجير ساعت اینااستفاده نمیکنه متاسفانه

خدایا بخاطر همه چی شکر
من ميخواستم گوشي واس همسرى بگيرم يهو دلار كشيد بالا و ضد حال زد😢😢😢

اره بابا الانکه خیلی داغونه میدونم دوس نداره خرج اینجوری کنم سال گذشته ک هنوزاوایل آشنایی بودورسمااعلام نشده بودبراش گلوکتاب باموزر خریدم کلی غذاوژله اینام درست کردم بردم محل کارش چون تنهابودتوشرکتش

خدایا بخاطر همه چی شکر

منم فرداشب تولد شوهرمه ولی چون محرمه میخاستم امشب بگیرم.ولی ۴ روز باهم قهر بودیم تازه دیشب اشتی کردیم ی جعبه شیرینی هم خرید بهمم قبلا گفته کادو هیچی برام نخر اخه خیلی سخت پسنده حالا نمیدونم امشب براش کیک بخرم یا نه؟

منم فرداشب تولد شوهرمه ولی چون محرمه میخاستم امشب بگیرم.ولی ۴ روز باهم قهر بودیم تازه دیشب اشتی کردی ...

یعنی منم مشکلم همینه ولی خب دس خالی دس خالی زشته اقلامیگم گلو یه لباس براش بگیرم

خدایا بخاطر همه چی شکر
یعنی منم مشکلم همینه ولی خب دس خالی دس خالی زشته اقلامیگم گلو یه لباس براش بگیرم

منم خودم میگه زشته خالی ولی اخه شوهرم امسال تولدمو یادش رفت خودم شبش بهش گفتم و فرداش رفتیم بیرون ولی خب خودشم گفته هیچی نخر نمیدونم چیکار کنم خیلی ایرادیه دوست داشتم ی چیزی که استفاده کنه براش بخرم اما چیزی به ذهنم نمیرسه

منم خودش چون سرش شلوغه نمیرسه بره خرید هرزگاهی لباس براش میخرم الانم تازه یکی خریدم اما نمیدونم الان چیزی بخرم یا نه ؟

منم خودم میگه زشته خالی ولی اخه شوهرم امسال تولدمو یادش رفت خودم شبش بهش گفتم و فرداش رفتیم بیرون ول ...

براخانما راحت میشدطلاخریدالان راحت نیس یاصدمدل لباس هست ولی آقایون چی

خدایا بخاطر همه چی شکر
براخانما راحت میشدطلاخریدالان راحت نیس یاصدمدل لباس هست ولی آقایون چی

همینو بگو میخاستم برا ماشینش روکش صندلی بگیرم که البته باید با خودش میرفتم که گفت نه اخه مکانیک ماشین سنگینه با همون لباس کار میشینه تو ماشین روکششا کثیف کرده.واقعا عقلم نمیکشه😥