2789

البته شوهر منم خیلی خوبه و هیچ وقت از هیچکس توقعی نداره و همیشه به برادراش و پدر و مادرش که وضع مالی خوبی ندارن کمک میکنه ومنم از اینکارش استقبال میکنم

‏یه مرحله بالاتر از عشق اینه که مطمئن باشی در هر شرایطی دوستش داری❤️‌
قبلا اینجوری نبودم...تودار بودم خوب بودم

میدونی چرا تغییر کردی!

هر انسانی یک گنجایشی داره بالاخره سختی هایی به ادم میرسه که بالاتر از ظرفیتش هست

اینکه تودار بودن خوبه یا بد روش فکر کن به نظرم زیادم خوب نیست البته اینم نشه که پیش هر کسی حرف بزنی ولی یکی باشه که تندترت نکنه و طرز تفکرش رو قبول داشته باشی خوبه که درد ودل کنی

خواستی میتونی یه مدت کوتاه رفتارت رو با دیگران عوض کنی خودشون متوجه میشن مثلا اینبار که اومدن ازت راهنمایی خواستن راهنماییشون نکن اونوقت ببینم چیکار میخون بکن!

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چرا تغییر کردی! هر انسانی یک گنجایشی داره بالاخره سختی هایی به ادم میرسه که بالاتر از ظرفیتش ...

اره حرف ات درسته...واقعا ظرفیت سختی کشیدن من تموم شده ...دیگه تحمل ندارم...

رفتارم رو چندباره میخوام تغیر بدم اما هربار دلم به رحم میاد میگم خواهرمن..نباید من مثل اونا به خواهرم بد کنم..کوچیکه خیلی اذیتم میکرد و مطمعنم بعدا هم میکنه...هروقت کمک میخواد ازبس مظلوم میکنه خودش رو  که نگو

اره حرف ات درسته...واقعا ظرفیت سختی کشیدن من تموم شده ...دیگه تحمل ندارم... رفتارم رو چندباره میخوا ...

اینکار یکبار برای همیشه است 

اینده خودتو تضمین میکنی فقط کافیه یکم تغییر کنی خودشون همچین طرفت بیان!

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

منم مثل شمام تنهام  ولی خوب چه میشه کرد. من تاحالا هر کاری مامانم داشته انجام دادم ولی دیگه مشکلات خواهرها رو نداشتم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من با خانوادم ک ب مشکل نخوردم چون کلا خیلی اهل از خود گذشتگی بیش از حد نیستم،ولی تقریبا ی مورد مشابه شما داشتم،من تو وسایلو لباسایی ک دارم خیلی دست و دلبازم گرون ترین لباسمو هم کسی بخاد بهش میدم یه دوستم هروخ لباس مجلسی جدید میخربدم قبل اینکه خودم بپوشم این میومد میگرف میبرد استفاده میکرد منم همیشه بهش نه نمیگفتم،تا اینکه یبار کارم بهش افتاد والکی هی امروز فردا کرد منم ا دفعه بعد هرچی خواست دقیقااااا مثل خودش رفتار کردم حالا حساب کار دستش اومده و دیگه آدم شده.

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
منم مثل شمام تنهام  ولی خوب چه میشه کرد. من تاحالا هر کاری مامانم داشته انجام دادم ولی دیگه مشک ...

یه وقتایی فکر میکنم کسی تنهاتر از من نیست...من به این راحتی کسی روم تاثیر نمیزاشت الان نه..خداروشکر تو این دوسال همسر خوبی داشتم...امیدوارم تا اخر اینطور باشه ...

خواهر کوچیکم همین الان پیام داده درد و دل بامن!! نه به دیشبش که من روپشت سرم پیش خواهرام شسته بود نه الان اش!!! واسه عقدم نمیخوایت کادو بخره ولی برای اون یکی هواهرم پاشو کرد تو یه کفش باید بخرم.

بابام الکی رفت خرید گفت خواهرت گفته شما که میرین از طرف منم بخرین.به رو خودم نیاوردم والکی خوشحال شدم و تشکر..حالام ازم توقع داره براش ینگ تموم بزارم...به خاطر بابام براش سنگین و خوب میخرم ولی ناراحتم...حتی حقوق که گرفتم هرماه ازم میخواست که دیدمفقط سرماه بامن مهربونه چند وقته ندادم...بابام براش کم نمیزاشت ها ولی از منم میگرفت