2777
2789
عنوان

رحم دوشاخ

235 بازدید | 20 پست

من تو هفته شیش رفتم سونو دکتر گفت رحمت دوشاخ هست جنین هم تو شاخ راسته قلبشم تشکیل شده گفت همچی نرماله تا الان سرچ کردم راجب رحم دوشاخ خیلی نگرانم یعنی مشکلی هست هنوز سونو رو به دکترم نشون ندادم

حَواسِتو بدع بهـ #ماهتـــ چراغایـ شهر اَرزِش ندارَن.

والااصلاجای نگرانی نیست خواهرمن رحمش دوشاخ بودوقتی بچه ی سومش روبدنیاآورد دکترگفت تااونموقع نمیدونست اصلاهم مشکلی براش پیش نیومد نگران نباش

خدابهم بچه نداد۱۰سال شده 💔داغونم داغون🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا با وجود رحم دوشاخ باز هم بارداری خوبی دارن

فقط باید صبر کنی

پیش یه دکتر خیلی خوب که متخصص سقط هست برو

بعضیا بچه های دوم سوم متوجه دوشاخیه رحم میشن

هرکسی یه مدلیه مقدارش

ولی بارداریت رو فعلا به کسی نگو ببین چی پیش میاد

ان شاالله که خیر باشه و سلامت دنیا بیاد

والااصلاجای نگرانی نیست خواهرمن رحمش دوشاخ بودوقتی بچه ی سومش روبدنیاآورد دکترگفت تااونموقع نمیدونست ...

تو سونو هم اصن چیزی نگفت خطرناکه گفت همچی خوبه ولی اومدم سرچ کردم خیلی نگران شدم

بعضیا با وجود رحم دوشاخ باز هم بارداری خوبی دارن فقط باید صبر کنی پیش یه دکتر خیلی خوب که متخصص ...

فعلا به کسی نگفتم اصن راجبش تاحالا نشنیده بودم

اگه دكترت گفته مشكلى نيست پس چرا استرس ميدى به خودت زندايى من رحمش دو شاخ بود البته مال اون شديد بو ...

همونجا که سونو انجام دادم گفتن خوبه هنوز به دکترم نشون ندادم

سلام دوست عزیز منم مثل شما اوایل نگران شدم اما الا با رحم دوشاخ به مشکلی نخوردم فقط استراحت کافی داش ...

دکتر چیزی نگفت سرکلاژم انجام دادین؟