2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کجاهستی من چیتگرتهرانم زادگاهم بروجرده نزدیکای اراک 

من آذربايجانم ، 

چيتگر اسمشو شنيدم دقيقا نميدونم كجاي تهرانه فكر كنم جاي خوبي باشه تعريفشو از آبجيم شنيدم، آبجيم ١٢ سال تهران دفتروكالت داشت بعدش برگشت شهر خودمون ، دفتر و خونشون زمزم بود محلاتي

جاريمم تهرانه ميني سيتي فكر كنم اسم منطقه اشونه

زنده باشین ایشالا مینب سینی بالاشهره ماهک شمال غربیم حدودا تفریحیه حوبه اومدین تهران درخدمت باشیم

بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰
زنده باشین ایشالا مینب سینی بالاشهره ماهک شمال غربیم حدودا تفریحیه حوبه اومدین تهران درخدمت باشیم

فدات شم مهربون❤️

آره جاريم هميشه تيكه كلامشه ما منطقه يكيم 😅

خودشون شمالي اند كل خانواده شوهرم اينا

فدات شم مهربون❤️ آره جاريم هميشه تيكه كلامشه ما منطقه يكيم 😅 خودشون شمالي اند كل خانواده شوهرم اي ...

آخی پی غریب افتادی مثل من فدات شم   

آخی پی غریب افتادی مثل من فدات شم    

آره خانواده خودمم ٥ ساعت فاصله دارن اونا مركز استانن من بخاطر شغل همسرم تو يه شهر درب وداغون ساكنم كه نه جاي تفريحي داره نه امكانات رفاهي😞پوسيدم تو خونه

آره خانواده خودمم ٥ ساعت فاصله دارن اونا مركز استانن من بخاطر شغل همسرم تو يه شهر درب وداغون سا ...

منم مثل خودتم ابجی منم اکثراتوخونم چیتگرهم نوسازه چندان عالی نیست کدوم شهری