2777
2789
عنوان

دمنوش لاغری

987 بازدید | 11 پست

سلام به همه،من فروشنده دمنوش های لاغری هستم‌

.دمنوش ها تضمینی هست و در ماه ۶ تا ۴ کیلو لاغر میکنید‌.دمنوش ها لاغری زیر نظر وزارت بهداشت هست و میتونید پیگیری هم بکنید تا از کیفیت محصول مطمئن بشید،

هر کسی میخاد به شماره زیر پیام بده

09014589264

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اسم برندتون چیه؟؟؟ میشه عکس  مجوزبهداشت واستانداردمحصولاتتون روبذاری؟؟؟

عزیزم دمنوش های ما برند دکتر بیز هست،دمنوش لاغری دکتر بیز برای اولین بار توی کشور با مجوز رسمی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی مفتخر به دریافت پروانه ساخت توسط شرکت آریانا فارمد پاسارگاد شد.

من با تضمین این محصول این رو به شما میدم

عزیزم دمنوش های ما برند دکتر بیز هست،دمنوش لاغری دکتر بیز برای اولین بار توی کشور با مجوز رسمی سازما ...

من میخوامش میشه خصوصی صحبت کنیم قیمتش چنده

خدایا شکرت شکرت شکرت بابت همه چی مرسی ک حواست بهم هست ❤️
من میخوامش میشه خصوصی صحبت کنیم قیمتش چنده

عزیزم قیمتش 153000 تومانه ،من با تضمین این محصول رو میفروشم که در عرض 40 روز بین ۴ تا ۶ کیلو لاغر میکنید

من با ضمانت این محصول رو میدم عزیزم.این محصوب مثل دمنوش های دیگه نیست،همه از این دمنوش من نتیجه گرفتن 

سلام عزیزم من خیلی وسواس داشتم با کلی تحقیق دمنوش نیوشا رو خرید کردم خیلییی اشتهام کم شد و 12 کیلو لاغر شدم، مشاورم تحصیلاتش کارشناسی ارشد تغذیه بود. خانم همتی پور خیلی صبور و باسواد. من فوق العاده ازش راضی بودم

شمارشون رو واستون میذارم 09125677634

سایتشونم که همون نیوشانت http://newshanet.com