2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 22902 بازدید | 345 پست
از اون اول به هم بهش ندادیم بخاطر همین عادت نداریم .امشب هر کاری کردم بهش بگم عوضی نتونستم

وای چقد خوب همین راه رو ادامه بده نزار احترامی که بینتون هست با گفتن کلمه هایی که در شان یه انسان  نیست از بین بره عزیزم ....من و همسرم الان 16ساله که ازدواج کردیم هنوز کوچکترین حرف نامربوطی بهم نزدیم حتی بین سخت تربن اختلاف نظرها،،،،،،  همیشه احترام به همدیگه برامون اولویته

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر عکسِ پیاما از ساعت ۱۲:۵۰  یهو رفت ساعت ۱ . عکسارو به ترتیب بذار بفهمیم چیشد 🤔

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

[QUOTE=68631179][/QU.دلت دعوا میخواد بگو بهش بگو حداقل در جریان باشه اینجوری هنگ نکنه بنده خدا😁😁😁😁

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
استارتر خواهش میکنم همه عکسارو یجا بذار چرا وسطاش جواب میدی 😩

من هی فکر میکنم الان عکس بعدی دعوا بیخ پیدا میکنه ولی با شیب ملایم پیش میره  

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

منم اوایل نامزد که بودیم شوهرم یه شب نمی یومد دنبالم شمارشو می گرفتم گریه می کردم که دوست دارم پیست باشم حرفای عاشقونه الان یادم میفته دوست دارم عق بزنم😝😝 الان اینقدر سرگرم کار که بعضی وقتا خوابم می بره نمی فهمم کی میاد

یه چیزی بهت میگم اویزه گوشت کن.هرچی بیشتربه مرد بچسبی همون قدرازت دورمیشه.کلامی ازمادرعروس

👌👌👌👌😂😂😂😂😂😂😂😂

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

من روز دوم پریودیم میگردم دنباله بهونه انقدر گیر الکی میدم تا با همسرجان دعوا کنم. بعدم بشینم یه گوشه قیافه بگیرم. اوایل شوهرمم بهونه دستم میداد ولی الان چون میدونه دردم چیه خیلی خیلی مراعات میکنه و کوتاه میاد تا لج نکنم.

احیاناً شما هم همدرد من نیستی تو این به قول خودت دعواتون

وزن فعلی ۷۰وزن هدف ۶۱

استارتر دلم واسه ممدت سوخت😂😂😂

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
پس تو از راه در آوردیش😭😭😭😭😭😭

من عاشق همین ساکت شو گفتناش شدم ☹ 

اصن روزی دو بار بهش زنگ میزنم میگم تو فقط بگو ساکت شو ☹

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊
وای چقد خوب همین راه رو ادامه بده نزار احترامی که بینتون هست با گفتن کلمه هایی که در شان یه انسان &n ...

آفرین به شما عزیزم 

کاش ما هم بتونیم اینطوری ادامه بدیم ولی وقتی وقتی فهش نمی تونیم بهم بدیم بدتر ناراحتیمون تخلیه نمیشه 😉😉😉😉😉

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
من عاشق همین ساکت شو گفتناش شدم ☹  اصن روزی دو بار بهش زنگ میزنم میگم تو فقط بگو ساکت شو ☹

خودمم از ساکت شو گفتناش خوشم میاد 😂😂😂😂😂

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍