2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 22902 بازدید | 345 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اون اول به هم بهش ندادیم بخاطر همین عادت نداریم .امشب هر کاری کردم بهش بگم عوضی نتونستم

آفرین به شما. انشالله تا آخرش هم همینطوری بمونید. روتون به روی هم باز نشه.

وزن فعلی ۷۰وزن هدف ۶۱

کلید اسرار ، این قسمت دعوای فاطمه و ممد 😂😂😂😂

انچه گذشت ، فاطمه : منت نزار روسرم ________ ممد :هیس هیس فقط ساکت شو 😂😂😂😂😂😂😂

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
عه این که ممد منه خاک تو سرش :/  چقدر گفتم با زنت درست صحبت کن شک نکنه بهمون

پس تو از راه در آوردیش😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
تازه عروسی کردی؟ این دعوا نیست که     دعواا ندیدی    

والا بوخودا😂😂😂😂

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
کلید اسرار ، این قسمت دعوای فاطمه و ممد 😂😂😂😂 انچه گذشت ، فاطمه : منت نزار روسرم ________ ممد :ه ...

وای مردم از خنده 😂😂😂😂😂

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
کلید اسرار ، این قسمت دعوای فاطمه و ممد 😂😂😂😂 انچه گذشت ، فاطمه : منت نزار روسرم ________ ممد :ه ...

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😃😃😃

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜