2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 22902 بازدید | 345 پست

دختر چرا این حرفا رو به شوهرت میگی!؟

اگه مزاحتم بگو...محبت نمیخوام منت نزار...اگه تحملمو نداری خودتو نجات بده...

میدونی با این حرفا چقد خودتو کوچیک میکنی!

میدونی اگه خودتو دست پایین بگیری به شوهرتم یاد میدی که دست پایین بگیرتت!

مزاحم یعنی چی؟محبت نمیخوام و تحملمو نداری یعنی چی؟

زن و شوهر اگه مزاحم همدیگه ن پس چرا ازدواج میکنن! محبت کردن وظیفه شوهرته همونطور که وظیفه توام هست.

حتی اگه  واقعنم تحملتو  نداشته باشه تو نباید انقد راحت چنین کلمه خطرناکی رو به زبون بیاری!

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا بعضیا خودشونو یه نفهمی میزنن یا شایدم میخان بگن خیلی با نمکن..عکس دعواتونو میزاری؟؟؟عکس کجاتونو میزاری ؟؟؟کو عکس دعواتون ؟؟کو فلان ؟؟؟کو بهمان ؟؟؟

بسه دیگه یه لحظه زبون به دهن بگیرید استارتر توضیح میده

خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی    
دقیقا همیشه اینطورم مخصوصا وقتی از هم دوریم و چت میکنیم .اونم همیشه همینطوره وقتی خیلی عصبانیه دیگه ...

کاملا مثل اوایل من هستی...نذار اینطور بمونی...انقدر حساس و پیله نباش...یه وقت از دستت میپره ها

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

اخی چه زیبا😍😍😍

توهم مثل منی عصبی میشی ی کاری میکنی بعدش میوفتی به معذرت خواهی کردن😐

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

ممد من کجا ممد تو کجا😂

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
استارتر بی ادبی نباشه ها یه سوال احیانا پریود نیستی☺🙂

اتفاقا منم دیروز پریود بودم خواهر داشتم خفه میشدم فقط دوسداشتم گیربدم ب شوهربدبختم.همه رفتاراش زیر ذره بین بود.اخرشم تو اشپزخونه بودم پسرم هنوز دهنشو باز نکرده بود گریه کنه ک من پریدم ب شوهرم ک نمیبینی بچه داره گریه میکنه بدبخت دهنش باز مونده بود یاد قیافش میفتم خندم میگیره😂😂😂

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘
من روز دوم پریودیم میگردم دنباله بهونه انقدر گیر الکی میدم تا با همسرجان دعوا کنم. بعدم بشینم یه گوش ...

منم موقعه پریودیم اینقدر عصبی میشم فقط دلم میخواد دعوا کنم.....بیچاره همسرم میگه باز سیستم فنی بهم خورده  

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
عشقتون پایدار  ولی خیلی باحال بود دعواتون 😂😂😂😂😂 آشتی کردنتون باحال بود 😂😂😂😂

ممنونم عزیزم

من فکر نمی کردم انقد دعوامون متفاوت باشه😂😂😂😂😂😂همه خوششون اومده بود😂😂😂😂

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
دختر چرا این حرفا رو به شوهرت میگی!؟  اگه مزاحتم بگو...محبت نمیخوام منت نزار...اگه تحملمو ندار ...

خب اونم سر همین حرفای من ناراحت شد دیگه .همیشه میگه نگو .یعنی چی میگی که مزاحمتم و تحملم و نداری برو.همیشه این اخلاق گند و دارم و اونم بدش میاد.دیگه سعی میکنم هیچ وقت تکرارشون نکنم

ایرانیا تو هر چی عقب باشن تو زود ازدواج کردن عالین!   بقول رامبد  ما خیییییلیییی خوب ...

خیییییییییلی😂😂😂😂😂😂😂

حالا خوبه دهه هشتادیه نیستیم وگرنه میزدن دعوای دو دهه هشتادی😂😂😂😂