2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 22902 بازدید | 345 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عالیه خدا براهم حفظتون کنه

الان ک منت کشی کردی.... ولی خیلی دیگه بهش نگو من بچه م و تو خوبی و اینا.... هرچند شمابچه ای واقعا و اون خوبه😂😂😂😉

چون بعضی وقتا مازنا ناخواسته خصوصیت خوب مردا رو خراب میکنیم.

بذار شوهرت همونقدر خوب بمونه شماهم رو خودت کار کن 

مبارکه مبارکه .ولی از من ب تو نصیحت خواهرم معذرت خواهی کردی کار خیلی خوبی کردی ولی هیچ وقت ب خودت توهین نکن و بیش از حد خودت مقصر ندون چون تو فکرش شکل میگیره سری بعد خدایی نکرده بحثی شد میگه اونسریم اینکارو کردی من بخشیدمت یا حرفی نزدم 

فان مع العسریسرا  
عالیه خدا براهم حفظتون کنه الان ک منت کشی کردی.... ولی خیلی دیگه بهش نگو من بچه م و تو خوبی و اینا. ...

نه دیگه اینا برا این بود که از دلش در بیاد 😂😂😂😂تا گفتمم معذرت میخوام سریع قبول کرد هیچی نگفت

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
مبارکه مبارکه .ولی از من ب تو نصیحت خواهرم معذرت خواهی کردی کار خیلی خوبی کردی ولی هیچ وقت ب خودت تو ...

درسته ولی واقعا این دفعه تقصیر من بود .خودش وقتی منت کشی میکنه دو ساعت طول می شه

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍
مبارکه مبارکه .ولی از من ب تو نصیحت خواهرم معذرت خواهی کردی کار خیلی خوبی کردی ولی هیچ وقت ب خودت تو ...

خیلی موافقم

میخواستم همینا رو بگم البته شما بهتر گفتی

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........