2777
2789
عنوان

بهاره رهنما

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 23 پست

خوب چه ربطی داره

دزدی که نکرده زحمت کشیده چندین سال کارکردن دارن خوشی میکنن.

دارندگی و برازندگی.

بعدم خانم بهاره و خیلی از همین پولدارایی ک شما اینجوری زاجبشون میگید به فکر نیازمندان هستن و تو کار خیر هستن.

ولی دیگه نمیتونن  که دل همرو شاد کنن اونام تا جایی ک میتونن کمک میکنن.

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چ طرز فکریه خب دولت باید بفکر باشه 

هر جانعه ای همینطوره قشر متوسط ضعیف وخوب داره،گناه نکرده ک شوهرش پول داره و در رفاه هست اگرم کمکی کنه لطف کرده

بی# توقع

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡

بهاره رهنما الگوی تمام عیار یه زن موفق 

چقدر به نظرم جسارت داره اگه ببینمش یه بار هزارتا بوسش میکنم

تابو شکنی میکنه

نموند تو یه زندگی کوفتی ک دیگه دلش باهاش نبود 

با سواد ترین بازیگر زنه نویسنده اس 

خیلی زنه پر قدرتیه 

شوهرش پولداره معلومه باید خوب بگرده 

اینا چون معروفن بولد میشن و گرنه تو این اوضاع گرونی خاله من رفته انتالیا خب چون معروف نیس کسی نمیدونه 

اما اینا چون زیر ذره بینن همه چیشون بزرگ میشه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
بهاره رهنما دوست دارم انگار می خواد ب همه زنا بگه برا خودتون ارزش و احتراخ قائل شدید و ملکه بغشید حت ...

چه خوب بود که این رو تو عمل ثابت می کردم با خرج این مراسم چندین نفر زوج می تونستن برن سر خونه زندگیش اگر هم این کار رو نمی کرد کوچکترین کار نگذاشتن عکسای در صفحه مجازی بود لا اقل دل جوان هارو اب نمی کرد

مینا باشارون رو یادتونه با اون ثروتو جت خصوصیو و تجهیزات چه طور تو کوهای شهرکرد سقوط کردو از بین رفت . به نظرم سرنوشت باید خوب باشه. کی باورش میشد دختر ثروتمند ترکیه ای با اون هواپیمای لاکچریش تو کوهای شهرکرد سقوط کنه😐

چه خوب بود که این رو تو عمل ثابت می کردم با خرج این مراسم چندین نفر زوج می تونستن برن سر خونه زندگیش ...

دلمون گنده کنیم تا از دیدن خوشی بقیه آب نشه 

م ی سالگرد ازدواج چیه و چه قد خرج داره والله ساده بود 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
دلمون گنده کنیم تا از دیدن خوشی بقیه آب نشه  م ی سالگرد ازدواج چیه و چه قد خرج داره والله ساده ...

خدا رو شکر دلمون گنده است و حسود نیستم حرفم چیز دیگه ایی بنابه فرمایشات امام علی که میگه اگر دیدی در یک جامعه ایی یکی ثروت خیلی زیادی داشت و یکی فقیر  و بیچاره بدان که حقی خورده شده