2777
2789

همین دیگه 

اصلا فرق نداره مادرشوهر انتخاب کنه یا نه 

چون بعد از عقد و اینا کلا با عروس چپ میشن

منم مادرشوهرم انتخاب کردم اما بعد ۲ ماه شروع کرد به اذیت کردن تازه من از نظر خانوادگی و وضع مالی و ظاهری سر تریم همه میگن علنی

ولی خب من به خاطر همسرم چون دوستش داشتم قبول کردم وگرنه خانوادش مهم نیست واسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توقعات بی جا باعث دلخوری های بی مورد میشه متاسفانه،نباید کاری به کار مادرشوهر داشته باشیم الا حفظ احترام من بیشتر اوقات سکوت میکنم کم حرف میزنم چون از نسل متفاوت هستیم،شوهراتون رو دو دستی بچسبین.

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
همین دیگه  اصلا فرق نداره مادرشوهر انتخاب کنه یا نه  چون بعد از عقد و اینا کلا با عروس چ ...

خوب کاری میکنی خواهر 

منم  یه جورایی مثل توام  منم کلا از تموم شرایط ازشون بالاتروبهتر حتی تربیت 😂😂😂اینقد بیتربیتن مادرشوهرم جلو من به پدرشوهرم فحش میداد 

بعر دیگه دیدم نمیتونم بااینا کنار بیام قطع رابطه کردیم دارم نفس میکشم

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
خوب کاری میکنی خواهر  منم  یه جورایی مثل توام  منم کلا از تموم شرایط ازشون بالاتروبه ...

مادرشوهرمنم همینه ینی اگه شوهرم ادم نبود گور بابای همشون

جلوی شوهرم هی از هنرپیشه های قدیمی میگه مثلا میگفت اره مادر لیلا حاتمی یه فیلم داشته لخت چادرمیپیچه به خودی میره تو اب بیرون میاد چاک بدنش معلوم بوده سی*نش بیرون زده بوده

فکرکن جلوی شوهرم

اولین بارشم نیست خدا ازش نگذره میخواد ببینه شوهر من‌تحریک میشه یانه

الهی خدا جوابشو بده

خانوما ببخشید اینارو نوشنم فقط خواستم عمق فاجعه رو درک کنید

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
مادرشوهرمنم همینه ینی اگه شوهرم ادم نبود گور بابای همشون جلوی شوهرم هی از هنرپیشه های قدیمی میگه مث ...

بازم خوبه 

منکه به هرکی این جریانو. میگم به سختی باور میکنن باید کلی قسم وایه بخورم که مادرشوهرم جلو شوهرم لباسشو زد بالا سینه هاشو بامن مقایسه کرد گف ببین سینه ها منو سینه ها ارسیتاکه اندازه سینه ها توعه یعنی شوهرم 

شوهرمم هیچی نگف بماند که بعدش یه دعوا حسابی داشتیم وچندماه باخانواده شوهرم قهر بودم اومدن التماس بردنم واونجا مادرشوهرم خودشو زد به غش که شوهرم بره نازش بکشه 💩💩💩💩💩💩یعنی فیلمی داشتم از دستشون راحت شدم 

بازم خوبه  منکه به هرکی این جریانو. میگم به سختی باور میکنن باید کلی قسم وایه بخورم که مادرشوه ...

جلوی من و شوهرم سوتینشو در میاره دست میکنه تو لباسش  سینشو تکون میده هی وا میکنه فوت میکنه

نوبرشو اورده

تازه یکبارم گفت من تو خونه نه شورت پامه نه سوتین

خاک تو سرش

ولی بهترین سلاح درمقابل این جانور دوپا ناشناخته فقط بی توجهیه و جواب ندادن به قول بابام هروقت ازش راهنمایی میخوام میگه تو بازی ای که میخواد شروع کنه وارد نشو 

جلوی من و شوهرم سوتینشو در میاره دست میکنه تو لباسش  سینشو تکون میده هی وا میکنه فوت میکنه نوب ...

وای چه بی حیا 

عکسلعمل شوهرت چیه؟؟

وای من جونم بالا میاد

وای چه بی حیا  عکسلعمل شوهرت چیه؟؟ وای من جونم بالا میاد

بی توجهی میکنه اصلا محلش نمیده اون از من نسبت به من بی توجهیش بیشتره به مادرشوهرم عادت داره به خل بازی هاش کلا وقتی انجام میده یه جوریه انگار نمیبینمت

اخه یکی نیست بگه مادر من شما برای قدیمین چراازعروستون انتظار دارین ساعت شش بلند بشه بشوره بسابه شب هم ساعت ده بخوابه.بچشو قنداق کنه.به نماز خوندن عروست چیکار داری هرکی را تو قبر خودش میزارن..

بی توجهی میکنه اصلا محلش نمیده اون از من نسبت به من بی توجهیش بیشتره به مادرشوهرم عادت داره به خل با ...

پس شوهرتم متوجه شده مامانش عقل درست حسابی نداره 

یه مادر درسته محرمه ولی باید ملاحضه بکنه این کثافط کاریا چیه  

مادرشوهرمن یه شلوار کشی تنگ میپوشید بعد که پامیشد پشتشو یه وری میکرد به منو شوهرم همینجورکه باهامون حرف میزد بادستش شلوارشو از پشتش در میورد 

پس شوهرتم متوجه شده مامانش عقل درست حسابی نداره  یه مادر درسته محرمه ولی باید ملاحضه بکنه این ...

دقیقا مادر اینقدر محرم نیست

برای یه مرد اولین محرم زنشه بعد مادر زن بعد مادر خودش اما مامان بدبخت من حلقه ای هم نپوشیده تا الان

شوهرم روز اول که منو از مامانم خواستگاری کرد گفت مادر بیماره بگم که بعدا مدیونتون نشم 

دقیقا مادر اینقدر محرم نیست برای یه مرد اولین محرم زنشه بعد مادر زن بعد مادر خودش اما مامان بدبخت م ...

وای پس ببین خودش میدونه درصورتی که مادرشوهر منم قرص اعصاب میخوره ولی من نمیدونستم بعدها فهمیدم که وقتی جنون میگیردش چه کارا که نمیکنه اینقد وحشی بازی در میاره یکی باید دستاشو بگیره چل میشه میگه لخت میخوام برگ بیرون مهر بو میکنه مسخربازی 

بعد هرکی بیرون ببینش اصلا باورشون نمیشه این چله سر زبون دار ترگل ورگل به خودش میرسه شیک میکنه چاق وچله سرخ وسفید ارایش کرده ولی چل بازیاش تو خونه هست

وای پس ببین خودش میدونه درصورتی که مادرشوهر منم قرص اعصاب میخوره ولی من نمیدونستم بعدها فهمیدم که وق ...

نه مادرشوهر من تو خونه هم چله