2777
2789
کلا مادرشوهر جماعت با عروس چپه حتی اگه نشون بده دوستش داره بازم از درون میخواد سر به تن عروس نباشه ...

چرا خب اینا که ازما خوششون نمیاد دردشون چیه پس؟یکیو برا پسرشون بگیرن که باب طبع باشه

تیکر تولد عشقمه   برا نی نی دار شدنم دعا کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا خب اینا که ازما خوششون نمیاد دردشون چیه پس؟یکیو برا پسرشون بگیرن که باب طبع باشه

بابا فکر میکنی اونایی که با عروساشون دعوا دارن از اول نمیخواستن؟

اصلا ذات مادرشوهر یه جوریه که حتی اگه خودشم انتخاب کنه بعدش دوست داره اذیت کنه من نمیدونم چرا واقعا

من چندتا نمونه اش رو دیدم مادرشوهره یه عروسی گرفت که خودش مات مونده بود و عروسه خوشگل و خانواده دار بود اخلاقشم خوب بود اما بازم مادرشوهره بعد یه مدت شروع کرد به اذیت کردن

یه اصطلاح هست میگن عروس مثل لیمو میمونه اول شیرینه و خانواده شوهر دوستش دارن بعدش زود تلخ میشه

هیچ عروسی باب طبعشون نمیشه.

نمیخوان طرف رو همونجوری که هست بپذیرن

میخواد بی زبون باشی دستپختت و هنرمندیت نامبروان باشی خوشگل هم باشی سالی یه بچه هم پس بندازی اونم هیچ وقت مریض نشه

خرج هم اصلا نتراشی.اصلا خرجی پسرشو بدی تا اون زیرکولر بخوابه

بابا فکر میکنی اونایی که با عروساشون دعوا دارن از اول نمیخواستن؟

اصلا ذات مادرشوهر یه جوریه که حتی اگه خودشم انتخاب کنه بعدش دوست داره اذیت کنه من نمیدونم چرا واقعا

من چندتا نمونه اش رو دیدم مادرشوهره یه عروسی گرفت که خودش مات مونده بود و عروسه خوشگل و خانواده دار بود اخلاقشم خوب بود اما بازم مادرشوهره بعد یه مدت شروع کرد به اذیت کردن

یه اصطلاح هست میگن عروس مثل لیمو میمونه اول شیرینه و خانواده شوهر دوستش دارن بعدش زود تلخ میشه

بابا فکر میکنی اونایی که با عروساشون دعوا دارن از اول نمیخواستن؟ اصلا ذات مادرشوهر یه جوریه که حتی ...

دقیقا چون منم مادرشوهرم انتخاب کرد ولی فک کنم حالا خیلی پشیمونه😂😂😂😂😂ولی چه فایده 😂😂😂😂

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍