2821
2789

من احساس بد بختی دارم

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

مشکل من از ۱۴سالگی شروع شد وقتی زورکی گفتن ازدواج کن تاالانم ادامه داره با کلکسیونی از آدمای عوضی روبرو شدم ک فکرنمیکنم حقم این بوده باشه 

ولی خداروشکر خیلی قویتراز قبلم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامانم وسواس فکری داره قبلاً خیلی شدید بود و اذیتمون می کرد اما الان همه چی عالیه هیچ مشکلی نداریم

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن من دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن💕💖💘💝

سلام اسمش بدبختی نیست مشکله

سخت تر از مشکلم میشم گاهی وقتا کم میارم اما ناامید نمیشم قبلا بیماری صعب العلاج داشتم خداروشکر خوب شدم

الان هم منتظر مادر شدنم انتظار سخته اما بدبخت نیستم

توضيح بده

هیچکس دوسم نداره....دنبال یه کم محبتم این شده بدبختی من میبینی  

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
من خانواده شوهرم خیلی بی ادب هستند و بی فرهنگ اشتباه کردم دلم میخواد بمیرم الهی زودتر بمیرم تا دیگه ...

چطور بی ادبن چکار میکنن مگه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792