2777
2789
عنوان

تجسم قوی💏

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 63 پست
جدی میگی😂😂 یه خورده از خودت بگو ازتجسماتت

خب من تا ته آینده رو با جزئیات رفتم ولی یک حقیقتی رو بگم من همیشه فکر میکنم مشهور میشم میرم بین بازیگران همه عاشق میشن بعد منم به همه جواب رد میدم 😅😂

منم اینجوریم دقیقا منم ب‌تجسمام نمیرسم

نمیدونم چرا منم منفی هم‌فکرمیکنم.

دقیقا منم حس میکنم وضعیتی که الان‌توشم رویاست

رویا و واقعیت و گم‌میکنم گاهی🙄

تورامیخواهم برای همه ی عمر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من حتی خودم رو جای یک مثلافاحشه یاکسی که خیانت کاره هم میزارم واسم مهم نیست شخصیت طرف خوبه یابد فقط جای اون زندگی میکنم جای یه گداکسی که توپرورشگاه بزرگ شده جای همه

امضا ندارم انگشت میزنم☝

مثلا یه نمونه دیگهش که ناراحتم میکنه اینکه شوهرم بیرونه دوبارزنگ بزنم جواب نده میرم توتصورات که تصادفک کرده بیمارستان میبرمش دورازجونش میمیره خاکش میکنم بعد اون لحظه انگار واقعا مرده به پهنای صورت خیلی موقع هااشک میریزم وتوخودم شیون میکنم(نگرانش نیستما ولی چون توی تصوراتم هستم این شکلی میشم)اینو واسه همه ی اعضای خانوادهم تصورمیکنم

امضا ندارم انگشت میزنم☝
مثلا یه نمونه دیگهش که ناراحتم میکنه اینکه شوهرم بیرونه دوبارزنگ بزنم جواب نده میرم توتصورات که تصاد ...

من بعضی وقتها که دعوامن میشه با کسی تصور میکنم منو برده دکتر بعد دکتر بهش میگه آدم به این خوبی رو چطور مریض کردی 😂😆

بعدش میرم تو فاز مریضی و بغض میکنم و حالم کلی گرفته میشه

مثلا یه نمونه دیگهش که ناراحتم میکنه اینکه شوهرم بیرونه دوبارزنگ بزنم جواب نده میرم توتصورات که تصاد ...

این به خاطر نگرانیه که فکرای منفی میاد تو ذهنت خیلیا اینجوری فکر میکنن منم اینجوری بودم ولی سریع دورش میکنم شنیدی که میگن به هر چی فکر کنی همون میشه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
نه مجردم 

خب ببین من متاهلم باشوهرم هم هیچ مشکلی ندارم ودوسش دارم اما اینکه خیلی موقع ها خودم روجای زن دیگران تصور میکنم عذاب وجدان میگیرم به نظرتون گناه نیست؟

امضا ندارم انگشت میزنم☝
این به خاطر نگرانیه که فکرای منفی میاد تو ذهنت خیلیا اینجوری فکر میکنن منم اینجوری بودم ولی سریع دور ...

خب ببین تاحالا واسه من برعکس بوده به چیزهایی که نباید اتفاق زیوفته فکرمیکنم به چیزهایی که دوس دارم بشه فکرش میادتوذهنم ولی سعی میکنم تجسم نکنم

امضا ندارم انگشت میزنم☝