2777
2789
نه مهم نیس واسم کلا تو خط کارای خاله زنکیشون نیستم ...خواستم ببینم طبیعیه یا نه

ادما با هم فرق دارن.من خودم جاریام حامله شدن انقدر خوشحال شدم و بهشون تبریک کفتم و بیشترم هواشون و داشتم به هاطر بارداری.یادمه یکیشون سقط کرده بود چند روز میرفتم خونش واسش غذا درست میکردم تا سر حال شه.اخر سرم خوب جوابمو داد سر بارداریم باهام قهر کرد چرا تو که از من کوچیکتری حامله شدی اخه اون بچش نمیشد 

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو شما بزرگواری کردی 

من کلا ادمی نیستم که با دیگران باشم ولی انقدر بدی دیدم ازشون که گاهی با خودم میگم چرا من نمیتونم مثل اونا باشم.البته در ظاهر همه با هم خوبیم ولی میدونم که هیچ کدوممون قلبا همو دوست نداریم

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را

من اولين عروسم و باردار نمى شدم .بعد از من كه جاريم اومد سال بعدش بچه دار شد و اونا فكر مى كردن من حسوديم ميشه ولى زنگ زدم تبريك گفتم و دوران بارداريش هم چند دفعه حالشو پرسيدم.

از قضا خدا بهم لطف كرد و سال بعدش من باردار شدم بعد از ٨سال. جاريم فقط زنگ زد تبريك گفت همون دفعه اول ديگه خبرى نيست ازش.

من اولين عروسم و باردار نمى شدم .بعد از من كه جاريم اومد سال بعدش بچه دار شد و اونا فكر مى كردن من ح ...

حاریه منم بعد زایمان من بعد 10 سال خدا بهش بچه داد.شوهرم میگه خدارو شکر بچه دار شد وگرنه تا عمر داشتیم میخواست عذابمون بده چون واقعا حسوده و این و همه میگن حتی مادرشوهرم

من بعدهشت سال حامله شدم همه جاریام که چهارتان ازمنم کوچکترن دوتاشون بچه داشتن وفقدمن نداشتم انقدخوشحال شدن وذوق کردن که حدنداش یکیشون که باهم تویه ساختمونیم همیشه برام نهاردرس میکردبااینکه بچه کوچیک داش خودش

من از روز اول جاریام گارد گرفته بودن نسبت به من چراشو واقعا نمیدونم ...تا الانم کارشونو دارن ادامه م ...

اینکه خوبه جاری های من رفتند تو آشپزخونه غذا میخوردند به من نمیگفتند

خودشناسی DNA plus

من که الان سه هفته دیگه زایمانمه، اصلا بهشون نگفتم باردارم. خیلی اذیتم کردن، ما هم کلا رابطه نداریم، دور از هم زندگی میکنیم، تلفن هم نهایتا عید رو تبریک بگیم یا یکی مریض بشه حال همو بپرسیم

حاریه منم بعد زایمان من بعد 10 سال خدا بهش بچه داد.شوهرم میگه خدارو شکر بچه دار شد وگرنه تا عمر داشت ...

من هيچ حسادتى نكردم چون اعتقادم اينه هر كسى يه سرنوشتى داره و خدا زمان هر چيزيو بهتر مى دونه.

لطفى كه خدا در حق من و شوهرم كرد تا آخر عمرم فراموش نمى كنم.