2777
2789
شایداین یکی بیشترباحالت جورباشه 😊😍 فال حافظ: تو تمام خوبی های را در خود داری. چشمهایت بیانگر خوش ...

خیلی لطف کردی اشکال نداره هرچی بیاد بیانگر واقعیت نبایدازش فرارکرد تابدی نباشه خوبی بچشم نمیاد تازشتی نباشه زیبایی معنا نداره اگه جواب فالمم بدچیزی باشه بازم راسته راست  خودمونمیتونم گول بزنم بعضی وقتا دوست دارم بیدارمیشم همش خواب باشه یااصلا هیچ وقت بیدارنمیشدم خیلی اذیتم برام دعا کن خدا دستموبگیره تاحالا گرفته این حالمه ولی ازم روی برنگردانه چون پوچم تودلت پاکه بهش بگو .......خیلی ازت ممونم واسم وقتی که گذاشتی یه دنیا سپاس

خیلی لطف کردی اشکال نداره هرچی بیاد بیانگر واقعیت نبایدازش فرارکرد تابدی نباشه خوبی بچشم نمیاد تازشت ...

حتماعزیزم ❤❤❤❤❤نمیدونم مشکلت چیه ولی معلومه خیلی داری اذیت میشی برات ازته دلم دعامیکنم که حل بشه مشکلت 😍😍😍نگران نباش پایان شب سیه سفیداست😊❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام صبح بخیر لطفا یه فال واسم بگیر نیت هم کردم ممنونم

سلام گلم

فال حافظ:
با گریه و زاری کردن و تنهایی دست به کار شدن کاری از پیش نخواهی برد. خداوند کمکت می کند به عقل پیران اعتماد کن. خودت نیز همتی کن تا هرچه زودتر به نیتت برسی به هر کس خوبی کردی نتیجه ی بد دیدی. به خدا توکل کن صبح امید نزدیک است.

سلام حالت خوبه چطوری چکارمیکنی بازحمت های من  دلم برات تنگ شده بود خواستم سلامی عرض کنم صبحت بخ ...

سلام مهربونم خوبم عزیزم وای مرسی دوستم 😍😍😍😘😘منم دلم برات تنگ شده بود خانوم خوشگله 😍توچطوری چیکارمیکنی؟ فدات الان که پیام میدم ازصب خیلی گذشته عصرت بخیر❤❤❤