2777
2789
عنوان

گچ گرفتگی پا

1425 بازدید | 15 پست

سلام پام کش اومده رباطش و گچ گرفتم

امروز شد ۵روز

پاشدم و کلی کار کردم روش درد میکنه اشکال نداره؟؟

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

کسایی ک این اتفاقو داشتید بعد از چن روز روش کار کردین

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اشتباه کردی ک راه رفتی ...رباط خوب شدنش بدتر از شکستگیه ینی دیرتر خوب میشه نباید کار میکردی 

دکتر گفت بعد از ۲.۳ روز میتونی کار کنی و راه بری

سخته فقط خوابیدن

از فردا دیگ کار نمیکنم

کسایی ک این اتفاقو داشتید بعد از چن روز روش کار کردین

وای منم رباط و تاندون های پام کش اومده دارم از درد میمیرم. من کسی ندارم کمک.حالم بشه تا برم گچ بگیرم. الان یک ماهه دارم درد می کشم.

خدایا سپاسگزارم

من تاندوم پام آسیب دیده بود ۳ هفته توی گچ بود ، دکتر گفت بعد ۴ روز میتونی پا بشی ولی اصلا آویزون نکن ولی خیلی سخت بود دسگه اصلا از جام بلند نشدم مگه برای کارهای ضروری

وای منم رباط و تاندون های پام کش اومده دارم از درد میمیرم. من کسی ندارم کمک.حالم بشه تا برم گچ بگیرم ...

چ بدددد برو گچ بگیر از اینجوری ک بهتره

ب من گفت گچ بگیری میتونی راه بری و کار کنی روش

ولی گچ نگیری نباید اصلن راه بری

من تاندوم پام آسیب دیده بود ۳ هفته توی گچ بود ، دکتر گفت بعد ۴ روز میتونی پا بشی ولی اصلا آویزون نکن ...

سخته خیلی

ب من گفت بعد ۲.۳روز میتونی

امروز خونم خیلی کثیف بود همسرمم بنده خدا خیلی کار داره اینروزا دوستم ندارم ب کسی بگم بیاد خونم اینکارا کنع

خودم انجام دادم غذا درست کردم و حموم رفتم و جارو برقی کشیدم

ولی ب پام فشار نمیاوردم فقط سر پا بودم اذیت شدم

چ بدددد برو گچ بگیر از اینجوری ک بهتره ب من گفت گچ بگیری میتونی راه بری و کار کنی روش ولی گچ نگیری ...

گفتم، شوهرم بیخیال ش شد، از ترس اینکه کارای خونه بمونه. کسی نزدیکم ندارم ببرتم دکتر گچ بگیرم. خانواده شوهرم هستن ولی به روی خود نمیران، بعضی وقتا از شدت دردش گریه میکنم.

خدایا سپاسگزارم
با گچ میتونی راه بری؟ عصا استفاده میکنی عزیزم؟

اره میشه راه رفت عزیزم

عصا نه نمیخاد

دکتر گفت ۲۰روز تو گچ باشه

گفتم، شوهرم بیخیال ش شد، از ترس اینکه کارای خونه بمونه. کسی نزدیکم ندارم ببرتم دکتر گچ بگیرم. خانواد ...

حتمن برو انجام بده سلامتیت مهمتره

فوقش با اژانس برو و بیا