2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم

886 بازدید | 22 پست

نمیدونم دیگه به چه امیدی ادامه بدم ..زندگیم سخت بود دلم خوش بود خدا هوامو داره ولی زمین خوردم بدجور  هرچی صداش میزنم انگار نیست...نمیتونم اروم بگیرم ..کم کم دارم به خودکشی فکر میکنم..وقتی از همه بریدم حتی خدا هم نیس که جوابمو بده دیگه راهی ندارم ..

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جرا گلم

یه کمش امضام ...و صدمورد دیگه..دلم خوش بود خدا عشقمو گذاشته سر راهم به جبران سختیای دیگه  ..ولی اینم میخواد ازم بگیره ..

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

منم دلم میخواد بمیرم اما خود کشی راهش نیست ازین دنیا راحت میشی اون دنیا چی؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
ازدواج کردین یا دوست؟؟

دوست...درست چن روز قبل از خواستگاری همچی بهم خورد اینجوری..بعد از سه سال سختی میخواسیم بهم برسیم

منم قبلا چندسال پیش حال شمارو داشتم یکم طول کشید اما زندگی روی خوششو بهم نشان داد،کمی صبور باش هرچند سخت است بعد از هر سختی آسانی هست خود خدا گفته دوبار پشت سرهم پس اطمینان کن.

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 
منم قبلا چندسال پیش حال شمارو داشتم یکم طول کشید اما زندگی روی خوششو بهم نشان داد،کمی صبور باش هرچند ...

امضات عالیه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟