2821
2789
بفرمایین من درتوانم باشه جواب میدم

لطفا به عنوان یه اقا بیا تو این تاپیکم نظر بده 

لینک

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا تو تاپیکا مزه پرونی میکنه بقیه رو مسخره میکنه نمیدونم چرا قطع نمیشه..یه دفعه ام به من گفت حرف نز ...

بلد نیستی جواب بدی من یبار یکی همچین مزه پرونی کرد چنان نشوندمش سر جاش خودش فهمید دیگه نباید فلفل اضافه بخوره  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
الان اقایونی که تو این تاپیک هستن جسارتا می تونم بپرسم از نی نی سایت چیزی هم یاد میگیرید؟ اصلا قصد ت ...

بنظر من خوبه ک باشن چون تاپیکایی ک میره تو پربازدیدا بیشتر درمورد مسائل شوهرداری و اختلافات با مادرشوهر و خواهرشوهر و کلا خانواده شوهر هست یا خیانت و این چیزاس نه بچه و زایمان و ...

پس بهتره اقایون برن تو اون تاپیکا نظر بدن ببینیم مسائل از دید اونا چطوره شاید بتونن راهنمایی کنن

جرم نیست ولی خجالت داره بری وسط جمعی که همش زن باشن و حرفاشونم مربوط به زناست

سلام من عمداتوعنوانم نوشتم پسرکه خط قرمزباشه توهرتاپیکی نمیتونم برم

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...
جرم نیست ولی خجالت داره بری وسط جمعی که همش زن باشن و حرفاشونم مربوط به زناست

این اطلاعات رو میتونن از هزارتا سایت دیگه بدست بیارن، 

ولی لطفا انقد دید تفکیک جنسی نداشته باشیم

اره یاد میگیرند جرم ک نکردن بیچاره ها، یکی شون انقد ماجراهای عجیب غریب مادر شوهر و عروس دیده، از از ...

خخخخ

خب میخواست سرک کشیدن و بذاره کنار و بره دو تا کلاس امادگی ازدواج و همسداری بگذرونه

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

حالا چرا فکر میکنین اگر جنسیت را بزنن مرد ؛حتما آقا هستن ؟؟؟!!!

من ک‌ باور نمیکنم اقایون حوصله سایتگردی زنونه داشته باشن .همشون خانومن الکی میزنن مرد .

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

کسی که انسان باشه، فرقی نداره دنیای واقعی یا فضای مجازی، دید تفکیک جنسیتی اصلا درست نیست

خواهرکسی قصدی داشته باشه باکاربری خانم میادکه کارشوراحتترانجام بده

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...