2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک سوال تاپیکاتون رو خوندم، ترویج اخلاقیات بود هدف خاصی داری؟ دنبال ترویج فضائل اخلاقی هستین؟

دراون حدنیستم ادعا ندارم سعی می کنم اگه خدابخواد

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...
دراون حدنیستم ادعا ندارم سعی می کنم اگه خدابخواد

یکی رو دیدم اینجا ترویج نماز و حجاب میکرد، خیلی کمکم کرد،

یک کاربر دیگه ترویج کتاب خوانی میکرد،

شما هم همینطور، خیلی برام جالب بود

خدا خیرتون بده واقعا

سلام من مرد هستم حدود ده سال هم هست که میام این سایت بیشتر وقتهایی میام اینجا که اتفاق  خاصی افتاده باشه دلیل اینکه میام این سایت اینه که در کسری از ثانیه جدیدترین اتفاقها تو این سایت اطلاع رسانی میشه خیلی وقتها هم خیلی به دردم خورده چند سال هم هست که عضو شدم و به خیلیها هم کمک فکری کردم تا جایی که اطلاعات داشتم کمک کردم تو تایپیکهایی که خاله زنکی باشه هم نمیرم چون علاقه ندارم حالا برداشت هر کی هرچیه برام مهم نیست ضمنا بعضیها تو این تایپیک خودشون رو با توهین به آقایان معرفی کردند باید عرض کنم پیغامتون رسید عرض دیگری نیست خلاصه اینکه همونطور که تو هر قشری آدم خوب و بد وجود داره تو هر محیطی و از هر جنسیتی هم ممکنه خوب و بد وجود داشته باشه نه اینکه بگم من بچه مثبتم و الم و بلم ولی شخصیتم اجازه نمیده تو یه محیطی که نود درصد متاهل هستن فکر ناجوری داشته باشم بطور مثال عرض کنم چند سال پیش یه خانمی از همین سایت ایمیل زد و برای مشکل خیلی خصوصیش که حتی نمیتونست و روش نمیشد از برادر و پدرش کمک بخواد راهنمایی خواست بدون ذره ای نیت بد و با کمال صداقت راهنماییش کردم حتی شده تو این سایت یه خانمی میخواست با همسرش بره بانه خرید دنبال آشنا میگشت با اینکه نمیشناختمشون و احتمال سو استفاده بود ولی اطمینان کردم و مشخصات آشنای خودم رو دادم و اون خانم پس از خرید اومد کلی تشکر کرد دیدم بعضی ها دارن ناعادلانه قضاوت میکنن بهتر بود اینها رو میگفتم 

قضاوت کردن درمورد دیگران درواقع دعوت همان قضیه به زندگی خودمان است

خدابه شماهم خیربده اگه می بینین تاپیکام قفله چون یسری متاسفانه توهین می کنندمنم نمی خوام جواب بدم دل بشکونم

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...