2777
2789
عنوان

پشت کنکور

217 بازدید | 13 پست

بچه ها ی دوستی داشتم پارسال که کنکورد داشتم هر دقیقه پیام میداد میگفت بدیم بیرون .حالا حاضر نیس دو دقیقه باهام شهر بیاد.دوستا دوران دبیرستانموکلا نمیبینم .با ی پسره هم گفتم چت میکردم بخاطر کنکور گذاشتم کنار.ی دوست که دختر هی و با اونم چت میکنم چندساله اونم دیگه درگیر دانشگاه میشه و برا من وقت نداره.با مامانمم قهرم و با فامیل هم قطع رابطه.با داداشامم کم صحبت میکنم.من با تنهاییم تو این ی سال چی کار کنممممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با درس پر کن اگه پشت کنکوری سال دیگه وارد دانشگاه شدی دوستای خوب پیدا میکنی 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
با همه ی اینا پشت کنکور م مدرسه هم ندارم

چه رشته ای هستی 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
با همه ی اینا پشت کنکور م مدرسه هم ندارم

آهان الان یعنی امسال قبول نشدی سال دیگه میخوای کنکور بدی؟

خانوادت باید کمکت کنن ولی بقیه چیزارو بهتر چون باید بذاری کنار چت و بیرون و رفیق و مهمونی و این ور اون ور تعطیل

منم پشت کنکور بودم😀

آهان الان یعنی امسال قبول نشدی سال دیگه میخوای کنکور بدی؟ خانوادت باید کمکت کنن ولی بقیه چیزارو بهت ...

آره.اذیت نشدی همه ی اینا رو گذاشتی کنار؟منم الان دقیقا تنها چیزی که برام مونده شبا یکم تو نت رفتنه بقیه همه کنار.خونواده از چه لحاظ کمک کنن؟

اره

همین دوستا ادمو بد بخت میکنن حسود بازی در میارن الان ک تنهایی از الان شروع کن  فکرتو مشغول هیچی نکن فقط درس امسالم خیلیا میخوان کنکور شرکت کنن پس شروع کن تا عقب نمونی  به خدا توکل کن همشم با خودت تکرار کن ک میتونی تا یه رشته در شان خودت قبول بشی  موفق باشی😊🙏

هیچـــی مثــــل قبـــل نمـــیشه ولــــی میــشه یــهزندگــی دوبــاره ســاخــت★
آره.اذیت نشدی همه ی اینا رو گذاشتی کنار؟منم الان دقیقا تنها چیزی که برام مونده شبا یکم تو نت رفتنه ب ...

اذیت شدن داره بالاخره آدم به تفریح نیاز داره ولی یه ساله دیگه بعدش راحت میشی البته چند وقت یه بار یه تفریحی کنی بد نیست هوات عوض بشه اما هیچ چیز مداومی نباید بجز درس باشه

خانوادت باید از لحاظ روانی اینا کمکت کنن و محیط درس خوندنو برات محیا کنن که بتونی راحت درستو بخونی

کنکور چی دادی؟رتبت چند شد؟

تجربی.خیلی بدشدم

این سری خوب تلاش کن که قبول بشی به رفیق مفیقم واقعا فکر نکن منم دوستام سر کنکور دومم باهام کاری نداشتن 😉 رفیق نیست که با آدم میمونه ولی نتیجه کنکورت رو آیندت تاثیر میذاره