2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 40 پست
منم نوبت گرفتم بیمه،فردا صبح برم آزمایش بدم.انشالله که برای شما مثبته.همون خط کمرنگ یعنی حامله ای.نگ ...

ایشالا مال شماهم مثبت باشه عزیزم.حتمامیام جوابشومیگم بهتون.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز من ۱۴ روزه تاخیر دارم.دوتا بی بی چکهام زیر سه دقیقه مثبت شدن.

این همه ازساعت 4تاالان منتظرموندم توآزمایشگاه اخرم گفت برو فردابیا.خداوکیلی حرص نداره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
این همه ازساعت 4تاالان منتظرموندم توآزمایشگاه اخرم گفت برو فردابیا.خداوکیلی حرص نداره

واقعا حرص داره.خاک برسرشون اینهمه م پول میگیرن.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
واقعا حرص داره.خاک برسرشون اینهمه م پول میگیرن.

شایدباورت نشه رسیدم خونه عین میت شده بودم.شوهرمم سرکاره بنده خدا .خانواده شم فهمیدن دارم میرم دکتر ولی نفهمیدن واسه چی.نگفتن بیا برسونیمت لااقل.

شایدباورت نشه رسیدم خونه عین میت شده بودم.شوهرمم سرکاره بنده خدا .خانواده شم فهمیدن دارم میرم دکتر و ...

من به خانواده شوهرم و خودم نگفتم باردارم.کاش میزاشتی همون ساعت ۸میرفتی برا جواب.اینطوری الاف شدی.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
من به خانواده شوهرم و خودم نگفتم باردارم.کاش میزاشتی همون ساعت ۸میرفتی برا جواب.اینطوری الاف شدی.

واییییییییی مثبت شد😂😂😂😂😂😂

واییییییییی مثبت شد😂😂😂😂😂😂

خداروشکر 

مبارکه 

برامنم دعا کن هفته دیگه موعدمه 

دعا کن باردار باشم 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
خداروشکر  مبارکه  برامنم دعا کن هفته دیگه موعدمه  دعا کن باردار باشم

ایشالاعزیزم.ایشالا یه نی نی سالم خدابذاره توبغلت.

مبارکت باشه عزیزم بتات چند بود؟ 

مرسی عزیزم.زده بود80.فکرکنم تازه اولشه که اینقدرمقدارش کمه