2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی امروز گذاشتی؟اگر بازم دیر کمرنگ افتاد نگران نباش.چون هورمون hcg باید بالا بیاد.

سلام.عزیزم امروزم گذاشتم ولی خیلی کمرنگ بود هردوتاخط نمیدونم چرا.نوبت گرفتم ازمایشگاه برم بعدازظهراماخیلی سرم گیجه شوهرمم رفت سرکار.مجبورم بذارم صبح برم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عزیزم امروز بی بی نزاشتی دیگه

سلام.عزیزم گذاشتم ولی نمیدونم چرا دوتاخطها امروزکمرنگ بود.شاید درست انجام ندادم.نوبت آزمایش گرفتم برم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
انشالا خوش خبر بیای تو فکرت بودم گفتم بپرسم ازت

مرسی عزیزدلم.حتما جواب ازمایش گرفتم میام بهتون خبرمیدم.

نمیدونین چقدرطول میکشه جواب بیاد؟

مرسی عزیزدلم.حتما جواب ازمایش گرفتم میام بهتون خبرمیدم. نمیدونین چقدرطول میکشه جواب بیاد؟

نه نمیدونم

منم منتظرم مثل خودت😍وای انگار بچه ها میگفتن ازمایش بتا چند ساعت طول میکشه

نه نمیدونم منم منتظرم مثل خودت😍وای انگار بچه ها میگفتن ازمایش بتا چند ساعت طول میکشه

پس مبارکه😍😍

چه حس بدیه منتظرموندن.

پس مبارکه😍😍 چه حس بدیه منتظرموندن.

من دو هفته پیش بی بی چکم مثبت شده هنوز نرفتم آز خون بدم.صبر کن از موعدت یک روز بگذره بعد برو آزمایش.یوقت نگن آزت مشکوکه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
من دو هفته پیش بی بی چکم مثبت شده هنوز نرفتم آز خون بدم.صبر کن از موعدت یک روز بگذره بعد برو آزمایش. ...

وایی دیرخوندم پیامتونو.اومدم آز دادم ساعت هفت ونیم بایدبرم جوابشوبگیرم

وایی دیرخوندم پیامتونو.اومدم آز دادم ساعت هفت ونیم بایدبرم جوابشوبگیرم

منم نوبت گرفتم بیمه،فردا صبح برم آزمایش بدم.انشالله که برای شما مثبته.همون خط کمرنگ یعنی حامله ای.نگران نباش.جوابشو بیا بگو اینجا.😘😘😘

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ