2777
2789
عنوان

مادرشوهر

157 بازدید | 17 پست

بچه ها بیاین نظر بدین

خواهرشوهرم هرجا میشینه میگه فاطمه از مادرشوهر شانس اورد

ی چندتا از کارای مادرشوهرمو بگم،مثلا بخوایم بریم شام خونه خواهرشوهرم ده بار ب اقام زنگ میزنه ک بیاین دیگه دیر شد زشته،درصورتیکه خونه ی ما ساعت نه میان خواهرشوهرمم ساعت ده،نمیگن بچه ی کوجیک و شیطون داره بریم زودتر ک کمکش کنیم،میانم از جاشون تکون نمیخورن ن سفرو اوردن و بردن ن ظرف شستن شوهرمم بخواد کمک کنه پدرشوهرم میگه ولش کن فردا خودش خونه تنهاست میشوره درصورتیکه خونه دختر خودش میگه دوتایی بشورین نزارین برای فردا🙈یا خونه مادرشوهرم شوهرم ب بچم بگه لباستو کثیف نکن مادرشوهرم میگه مادرش مگه خونه چیکار داره بگیره بشوره😄

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای ینی الان این مادرشوهری که توصیف کرد خوب بود؟؟

من اصلا چیز خیلی حاد و وحشتناکی ندیدم !  🤔🤔🤔🤔🤔

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من اصلا چیز خیلی حاد و وحشتناکی ندیدم !  🤔🤔🤔🤔🤔

اینکه میخوان برن خونه دخترش هی زنگ میزنه میگه زشته بیاین زشته زشته ولی برای خونه عروسش اومدن هیچی زشت نیست خیلی رو اعصابه بنظر من

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم
اینکه میخوان برن خونه دخترش هی زنگ میزنه میگه زشته بیاین زشته زشته ولی برای خونه عروسش اومدن هیچی زش ...

من فکر میکنم چون خونه دختر ، در واقع خونه مردمه. خونه داماد 

ولی خونه پسر ، به هر حال در باور عوام ، خونه خودشون محسوب میشه .

در هرحال . من بازم فکر میکنم این موضوع اونقدرام حیاتی نیستا. حالا بگه !

از هرچیزی برا خودمون دق نسازیم خواهر 😊

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شاید شما خیلی بدن..چجوریاس؟ ولی خب ایشون اینجوری بهش فسار اومده

نه عزیزم 

مادرشوهر من بد نیست بنده خدا . 

😶