2777
2789
عنوان

پس دادن پی پی بچه....کمک... کمک...

112 بازدید | 17 پست

خانوما سلام 

پسرم سه ماه اش هست پوشک مولفیکس سایز 3 می بندم. تا پی پی میکنه رو دستم سریع میاد بالا پس میده. خوب میدوم پی پی اش الان شله اما راهی نیست؟؟؟ در روز دوبار عوض میکنم

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

در روز دوبار؟؟؟؟وای کشتی بچه رو😭

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته گرونه ولی عزیزم خودتون ۲بار میرین دسشویی در روز آیا.

خوب بینش یکبار بچه رو با کهنه بزارین .

وقتی لاستیک میکنین پشت لاستیک و باید بدین به داخل تا به بیرون نم نزنه 

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
دوستان برا نوزاد تازه دنیا میاد چند تا پوشک سایز یک لازمه مولفیکس میخوام بگیرم ۲تا۵کیلو ممنون میشم ر ...

من برا رو سیسمونی ۲تا گرفتم نمیدونم بسه یا نه

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
در روز دوبار؟؟؟؟وای کشتی بچه رو😭

نه عزیزم منظورم اینه دوباره پی پی میکنه هر دوبار بد پس میده وگرنه کم کم چهار بار عوض میکنم و میشورم 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
سایز3برای بچه 3ماهه؟🙄 سایزش بزرگه

آخه قبلا پس نمیداد. دو ببندم دوباره؟ 

خوب چرا انقدر دیر به دیر عوض میکنه دو بار خیلی کمهههه

نه عزیزم همون لحظه رو دستم پی پی میکنه. کم کم چهر بار عوض میکنم و میشورم 

منم نمیدونم دیروز دو تا بسه خریدم

منم از یه خانمی پرسیدم گفت تا۲ماهگیش پوشک سایز ۱ میبستم ولی خوب بستگی به سایز بچه هم داره بعضیا ریزن بعضیا درشتن بچه جاری من دنیا اومد سایز ۱بهش نخورد ماشاا...درشت بود .۲تا ۲ هم میخوام بخرم 

منم از یه خانمی پرسیدم گفت تا۲ماهگیش پوشک سایز ۱ میبستم ولی خوب بستگی به سایز بچه هم داره بعضیا ریزن ...

من دو تا بسته ۴۲ تایی گرفتم حالا دگه نمیخرم ببینم چی میشه

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین