2777
2789
عنوان

اومد پایین بخرید !!!!!

747 بازدید | 68 پست

کسایی که می خوان طلا بخرن یا عروسیشون بعد از محرم صفر  طلاشونو بخرن تو محرم .چون بعد از محرم بازم میره بالا و دوباره میشه نزدیک چهارصد تمن به خاطر تحریمو و عروسیا  

امروز ۳۳۰ می خریدن و خیلیا داشتن میفروختن چون ارزون میشه انگار باز

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

٣٣٠ الان خوبه 😰

نسبت به سیصد و هشتاد هفته قبل اره !!!!

شایدم اخرای محرم به زیر سیصد رسید باز 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
واقعا؟شما از كجا مطمئني مه ارزون ميشه ؟الان گرمي چنده؟منم موندم بخرم يا نخرم ميترسم بخرم ارزون شه از ...

دلارم از 15رسیده12و نیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
واقعا؟شما از كجا مطمئني مه ارزون ميشه ؟الان گرمي چنده؟منم موندم بخرم يا نخرم ميترسم بخرم ارزون شه از ...

من خواهرم امروز فروخت واسه ماشین 

گرمی ۳۳۰ فروخت 

سکه هم خیلی باز اومد پایین شد سه و خورده ای .چهارو خورده ای بود هفته قبل 

محرم وقت خریده نه فروش 

منتها خواهر من لازم داشت فروخت 

دلار از ۱۵ رسیده ۱۲و ۴۰۰ سکه از ۴و۷۰۰رسیده ۳و۹۰۰ طلا از ۳۶۸شد ۳۶۱بعد ۳۵۳ امروزم ۳۳۸ یه هفتس کاهش داره نمیدونم تا کی کاهش هست کسی خبر از منبع موثق داره؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
دلار از ۱۵ رسیده ۱۲و ۴۰۰ سکه از ۴و۷۰۰رسیده ۳و۹۰۰ طلا از ۳۶۸شد ۳۶۱بعد ۳۵۳ امروزم ۳۳۸ یه هفتس کاهش دار ...

امروز به زور می خریدن یعنی بازم میاد پایین انگار 

دلار از ۱۵ رسیده ۱۲و ۴۰۰ سکه از ۴و۷۰۰رسیده ۳و۹۰۰ طلا از ۳۶۸شد ۳۶۱بعد ۳۵۳ امروزم ۳۳۸ یه هفتس کاهش دار ...

اصلا مشخص نیس

ولی تورو خدا ساده نباشید

ما# دلاره 3تومنی میخواهیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم امروز دیدم اومده پایین خریدم ولی یجا خوندم احتمال داره باز بیاد پایین ولی خب موقتیه احمالا از اب ...

اره اومد پایین .پایبن ترم شاید بیاد 

ولی اینکه باز بره بالا امکانش زیاده 

چند خریدی امروز؟