2777
2789

سلام دوستان

هفته ۳۷ ام،بارداری دوممه،از ساعت یازده اول چشمام درد میکرد و بعد سرگیجه، یهویی زیر شکمم گرفت شبیه درد پریودی تا ۱۱:۳۰ همینطوری بود بعد آروم شدم باز ساعت یک همراه با کمردرد وحشتناک باز ول کرد الان از ساعت سه کمردرد وحشتناک دارم که تموم نمیشه یک ساعت و نیمه ادامه داره،بچه اولم هفته چهل کیسه آبم پاره شد بدون هیچ دردی سز اورژانسی شدم نمیدونم درد زایمان چجوریه،لطفا راهنمایی کنید

از پزشک سوال کن

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش اوباش هست احتمالا داره دهانه رحمت باز میشه ولی اصلا استرس نداشته باش خدا کمک می‌کنه و قابل تحمله

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

تایم بگیر ببین دردات چه قدر طول میکشه 

اخه چنددقیقه دردمیگیره بعدش درد نداری حتی زمانی رو هم که درد نداری رو هم اندازه بگیر 

اندازه بگیر ببین فاصله بین دردها چه قدره؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نگران نباش اوباش هست احتمالا داره دهانه رحمت باز میشه ولی اصلا استرس نداشته باش خدا کمک می‌کنه و قاب ...

سزارینه عزیزم ،باید بره دکتر، تحمل کنه که ممکنه طبیعی بیاد بچه 😶