2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 26 پست

عزیزم من خودم از کرمانشاهم وسایلی که تو جوانروده زیاد بهش اعتباری نیست خیلی به آدم میندازن بیشترشونم ضمانت نامه ندارن اطمینانی نیست مخصوصا وقتی بفهمن همشریشون نیستی یا غریبی کلا بهت غالب میکنن جنسشون اصل نیست ما چند بار خرید کردیم همش گند از اب در اومد حالا خود دانی‌

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنطرم همه وسایلاتو ایرانی بردار انقدر گرون شده که یدونه طرف غداسازم  ترک برداشته پیدا نمیشه اگر ...

اره همه چیز خیلی گرون شده. و بدتر اینکه میگن نیست اصلا

مثلا بخارشو۴۰۰تومنی شده۹۰۰تومن😔😔😔😔

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸

عزیزم جوانرود یه رب با شهر ما فاصله داره ... قیمتاش نسبت به قبل گرون شده ولی نه زیاد من خودم جهیزیه م رو جوانرود خریدم کلا همه چی داره .. شهر خودمون هم بعضی وسایلاش نسبت به جوانرود هم ارزونتره

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
اره همه چیز خیلی گرون شده. و بدتر اینکه میگن نیست اصلا مثلا بخارشو۴۰۰تومنی شده۹۰۰تومن😔😔😔😔

بنطرم ایرانی بخر واقعا تحقیق کنی جنس خوب داره

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
عزیزم من خودم از کرمانشاهم وسایلی که تو جوانروده زیاد بهش اعتباری نیست خیلی به آدم میندازن بیشترشونم ...

اره راست میگی ولی باید پیش نمایندگیاش بخرن ... اینجوری وسایلاش اگه خراب هم بشه میبره نمایندگیش .. من خودم ۹۳ جهیزیه م رو خریدم خداروشکر تا الان چیزیشون نشده فقط نباید بفهمن برای جهیزیه س چون قیمتش رو کمی بالاتر میبرن

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

فقط پلوپزمو استفاده کردم و ی کم همزن برقی بقیه وسایل برقیم جزئی از دکور شدن  دو ماهه ازدواج کردم

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
فقط پلوپزمو استفاده کردم و ی کم همزن برقی بقیه وسایل برقیم جزئی از دکور شدن    دو ماهه ازد ...

عزیزم مارکاش میگی و قیمتاش؟

ممنونم

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸
عزیزم مارکاش میگی و قیمتاش؟ ممنونم

همهAEC

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر