2777
2789
عنوان

HCG

280 بازدید | 10 پست

دوستان سلام

دوستانی که تجربه مصرف لتروزول و زدن آمپول HCG رو دارن، 

شما بعد از تزریق آمپول تا چند شب نزدیکی دارید؟ 

1) همون شب تزریق  2) فردا شب تزریق     3) پس فردا شب تزریق   4) گزینه ی 1 و 2

5) گزینه ی 1، 2 و 3

(من معلمم و سوال زیاد طرح می کنم برای همین سوالم شبیه تست کنکوره)  

ببین به من اینطور گفته بود  گفت ساعت 11 صبح میری آمپولت رو میزنی برمیگردی ظهر  رابطه داری ...

اینطوری خیلی منطقی به نظر می رسه ، سه شب پشت سر هم واقعا سخته به نظرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب اول تزریق و فرداش از بعدش یه روز در میون

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
بیشتر ببینید
تا چند روز بعدش یک روز در میون مهرنوش جان؟

من تا نزدیک پریود داشتم ولی فکر کنم تا 5 6 روز بیشتر فایده نداره اون عکس سیکل قادعدگی دیدی؟ اونجا مشخص

لتروزول و آمپول زدی/

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
بیشتر ببینید

سلام 

طی درمانم این داروها اضافه اومده. اگر کسی لازم داره لطفا اطلاع بدید. 

با توجه به هزینه بالای درمان به پولش خیلی نیاز دارم. همه داروها در جای خنک نگهداری شده.

-estrofem 2 m(استرادیول دانمارکی)

یک بسته.۲۰۱۹/۱۱

-سیکلوژست ۴۰۰، ۳۸عدد

۲۰۲۰/۲

-استرادیول فم ۱۷ عدد

۲۰۲۱/۵

-کلکسان ۶۰۰۰ ،۱۸ عدد 

۲۰۱۹/۱۱