2777
2789
عنوان

چپ دست

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 58 پست
چون راست دست ها اکثریتند و چپ دست ها اقلیت و از طرفی احتمال بعضی بیماری ها تو چپ دست ها بیشتره و متو ...

هر چی صلاح خدا باشه 😥

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون راست دست ها اکثریتند و چپ دست ها اقلیت و از طرفی احتمال بعضی بیماری ها تو چپ دست ها بیشتره و متو ...

یه سوال: ممکن مادرشوهری باشه که به خاطر چپ دست شدن بچه ، تیکه بندازه ؟ 

من و شوهرم چپ دستیم و پسرم راست دست از آب دراومده😄😄

خیلی باید زندگی مشترک دوتا چپ دست جالب باشه ، دوست دارم شوهر آیندم چپ دست باشه مثل من😄

یه سوال: ممکن مادرشوهری باشه که به خاطر چپ دست شدن بچه ، تیکه بندازه ؟ 

😁😁 به چه چیزهایی فکر میکنی. در قدیم اینجور بود ولی الان فکر نمیکنم. مادربزرگ خودم همه کارهاش رو با دست چپ انجام میداد اما چون غذا خوردن رو با دست چپ بد میدونستن،اینقدر رو دست این بنده خدا میزدن تا با راست غذا بخوره. ولی الان که اینطور نیست

😁😁 به چه چیزهایی فکر میکنی. در قدیم اینجور بود ولی الان فکر نمیکنم. مادربزرگ خودم همه کارهاش رو با ...

😄مادربزرگ مادریم چپ دست ، از بچگی با مادرم تلاش می کرد که من راست دست شم اما موفق نشدند ، می گفت مادرم همیشه دستای منو می بست که با دست چپ کار نکنم 😢

😄 مادربزرگ مادریم چپ دست ، از بچگی با مادرم تلاش می کرد که من راست دست شم اما موفق نشدند ، می گفت ...

آره.اینجور بودن.ولی الان دید مردم به چپ دستها عوض شده‌ و بهتر شده.نگران آینده نباش

آره.اینجور بودن.ولی الان دید مردم به چپ دستها عوض شده‌ و بهتر شده.نگران آینده نباش

نگران نیستم عزیزم ، آره دیدها عوض شده ، اما هنوز دید مردم نسبت به کوتاه قامت ها خوب نشده ، یه چیزایی می بینم که خیلی ناراحت کننده ست