2777
2789
عنوان

چپ دست

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 58 پست
اگر پدر و مادر چپ دست باشند چی ؟ 

بستگی داره صفت غالب ناقص باشه یا نه  ب یه همچین چیزی توی زیست خوندیم الان دقیق یادم نیست 

یعنی صفت چپ دست بودن هم توی پدر و هم مادر یه صفت غالب باشه اونوقت به احتمال خیلی زیاد بچه شونم چپ دست میشه

مثلا صفت بلند قد بودن من صفت غالب ناقصه چون مادرم کوتاه قد و پدرم بلند قده و این صفت به صورت ناقص توی من هست

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  
بنده ی چپ دست در خدمتتون  والدین و خانواده راست دست فقط من چپ دست 😐 شاخ درآوردم از همون اول ت ...

دقیقا مثل من هستید ،ما سه تا فرزند هستیم فق من چپ دستم ، پدر و مادرم راست دست هستند 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و بابام و خواهرم دست چپ هستیم

شوهرم و مامانش و خواهراش هم دست چپ هستن

کلاااا آمار دست چپ های دو خانواده دو برابر دست راست ها هست...

ولی دختر من و پسر خواهر شوهرم راست دست هستن

فکر نکنم زیاد هم مسئله مهمی باشه... اگه فکر میکنی چپ دست ها باهوش تر هستن، باید بگم راه های موثرتر و تضمین شده تری برای باهوش شدن بچه هست... از تغذیه تا بازی با لگو

بله ، کاملا درست 

من از طرف خانواده مادری اینجور بود مادربزرگم و مادرش و مادر خودم و برادرم و پسر داییم چپ دست شدن و در بین بچه های خواهر مادربزرگم هم چپ دست دارن. چقدر پیچیده حرف زدم😂

بستگی داره صفت غالب ناقص باشه یا نه  ب یه همچین چیزی توی زیست خوندیم الان دقیق یادم نیست  ...

آها ‌، مرسی پس ربطی نداره 

خیلی دوست دارم یه خانواده ی چپ دست داشته باشم 😄😄😄

آها ‌، مرسی پس ربطی نداره  خیلی دوست دارم یه خانواده ی چپ دست داشته باشم 😄 😄 😄

اینا احتمالاته بعضی وقتا از نظر احتمال اتفاق افتادن چیزی کمه اما اتفاق میفته

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  
اینا احتمالاته بعضی وقتا از نظر احتمال اتفاق افتادن چیزی کمه اما اتفاق میفته

خدا کنه بچه م چپ دست شه ،مادر و فرزند با هم ست باشیم اما احتمال اینکه با یه مرد چپ دست ازدواج کنم کمه چون اکثرا راست دست هستند 

ضمنا تو خانوادم فقط من چپ دست بودم شوهرم و خانوادش هم راست دستن

مادربزرگ مادریم چپ دست هست ، پسرخالم هم چپ دست ، خانواده ی پدریم هم قهریم نمیدونم عمه هام راست دستند یا چپ دست 

خدا کنه بچه م چپ دست شه ،مادر و فرزند با هم ست باشیم اما احتمال اینکه با یه مرد چپ دست ازدواج کنم کم ...

چپ دستی بیشتر از مادر به ارث میرسه

ولی من دوست داشتم بچه هام راست دست باشن ولی چپ دست شدن

من از طرف خانواده مادری اینجور بود مادربزرگم و مادرش و مادر خودم و برادرم و پسر داییم چپ دست شدن و د ...

پشت در پشت چپ دست هستید ، مادرتون هم چپ دست ، شما چطور ؟ 

چپ دستی بیشتر از مادر به ارث میرسه ولی من دوست داشتم بچه هام راست دست باشن ولی چپ دست شدن

خوبه که من دوست دارم  😄راستی چرا دوست داشتید بچه هاتون راست دست بشن ؟  

خوبه که من دوست دارم   😄 راستی چرا دوست داشتید بچه هاتون راست دست بشن ؟  

چون راست دست ها اکثریتند و چپ دست ها اقلیت و از طرفی احتمال بعضی بیماری ها تو چپ دست ها بیشتره و متوسط عمرشون کمتر از راست دست هاست