2777
2789
عنوان

چپ دست

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 58 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اینا به ژنتیک مربوط میشه که ممکنه از چند نسل قبل بهت رسیده باشه شاید به بچت نرسه و به نسل های بعد تو ...

مادربزرگ مادریم چپ دست هست با یکی از پسرخاله هام بقیه هم راست دست ند 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

من چپ دست هستم ، پدر و مادر و خواهر و برادرم راست دست هستند ، پس ربطی نداره ؟‌

این فرمول ژنتیک داره که احتمال رو بیان میکنه.قبلاً که درس میخواندم بلد بودم محاسبه کردنش رو ولی الان هیچی یادم نیست. 😁 شاید تو نت سرچ کنی بهتر جواب بگیری.

من و پدرم راست دست هستیم ولی مادر و برادرم چپ دست. اما احتمالات ژنتیک چطور باعث این موضوع شدن رو نمیدونم😅

نمیدونم ولی بعید میدونم ارتباطی ب اون داشته باشه شاید اگه از بچگی همه چیزو بدین دست چپش عادت کنه

نه اونجوری خوب نیست ، میگن بچه لکنت می گیره 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

بنده ی چپ دست در خدمتتون 

والدین و خانواده راست دست فقط من چپ دست 😐 شاخ درآوردم از همون اول تولد

خداا جونی میشه راپونزل کوچولو👼 منم بیاد تو دلم🤰 زود زووود 👨‍👩‍👧 قراره یه کوچولو زودی بیاد تو شکمم  شاید همین مهر ماه 😍
نمیدونم ولی بعید میدونم ارتباطی ب اون داشته باشه شاید اگه از بچگی همه چیزو بدین دست چپش عادت کنه

به ژن ربط داره و اینکه کدام یک از نیمکره های مغز فعالتر باشه نه به عادت

مامان بابام راست دستن ولی بابای مامانم چپ دسته من راست دست شدم خواهرم چپ دست🙂

من پدربزرگ و مادربزرگ پدریم سالهاست فوت کردم ندیدمشون ، نمیدونم

به ژن ربط داره و اینکه کدام یک از نیمکره های مغز فعالتر باشه نه به عادت

بله ، کاملا درست 

چرا دوس دارید چپ دستے رو؟

چو خودم چپ دستم ، دوست دارم بچه م چپ دست شه ، حالا اکر همسر آیندمم. چپ دست باشه یه فانتزی باحالیه برام