2777
2789
عنوان

سباهچاله سفید بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 134 پست
بزن ب افتخار ترک ها  خوبه؟😂👏👏

بزن به افتخار همه ی چیپسای سرکه ای 😂

@چیییییپس_سرکه  

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
از دوستات یاد بگیر  من اول کوردی سنندج بلد نبودم انقدر اهنگ گوش کردم با ترجمه که یاد گرفتم&nbs ...

یکی از دوستام کردی خوب بلده 

ازش میخوام بهم یاد بده.خیلی خوبه داری یاد میگیری💕😋

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از دوستام کردی خوب بلده  ازش میخوام بهم یاد بده.خیلی خوبه داری یاد میگیری💕😋

امضات

یعنی میشه یه روز خوب بیاد؟! روزها گذشتن، روز خوب که نیامد هیچ ! تنها چیزی که نصیبمان شد موهای سپید لابلای سیاهی بود با جسمی خسته و روحی آزرده 💔

بزن به افتخار همه  ترک#   لر#   عرب#   کرد#   و...#   ...

👍👍👌👌👏👏👏👏👏

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
هورااااااا🤗💃💃💃💃🙌🙌🙌🙌

من عاااااااشق چیبس سرکه ام

یعنی میشه یه روز خوب بیاد؟! روزها گذشتن، روز خوب که نیامد هیچ ! تنها چیزی که نصیبمان شد موهای سپید لابلای سیاهی بود با جسمی خسته و روحی آزرده 💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز