2777
2789

صبح هاک بیدار میشم خیییییییلی عذاب وجدان دارم 😭😭

هم دانشگاهی بودیم 

ک نشد ب دلایلی ازدواج کنیم 

الان عاشق همسرمم

بهش هم فکر نمیکنم 

ولی چرا همش خواب اونو میبینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی وقتا اینجوری میشم خاب میبینم صبم عذاب وجدان میگیرم...

میگن این ناخوداگاهت میخاد بهت یاد اوری کنه

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

توجه نکن..بهش فکر کنی بازم خواب میبینی

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم
لابد اون طرف زیاد بهت فکر میکنه

نه اینو نگو..الان فکرش مشغول میشه..بخاطر خاطراتی هست ک توی ذهنش مونده..

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم
واقعا؟؟

ن اصلا ربطی نداره 

ما ١٢ ساله با عمه م قطع رابطه ايم

يه دختر عمه داشتم خيلي باهم صميمي بوديم

من اصلا بهشون فكر نمي كنم اما خيلي خوابشونى ميبينم

هميشه ام از اينكه ديگه شماره دختر عممو دارم و باهاش حرف ميزنم خوشحالم اما بيدار كه ميشم هم تعجب ميكنم از ابنكه چرا انقدر بايد خوابشون رو ببينم هم اينكه واقعا از اين خواب خسته شدم 

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...

من عاشق همسرمم

ولی چند وقته مدام خواب مردهای مختلف میبینم

که اومدن خواستگاریم،همشونم میدونن ازدواج کردم

خدا به دادم برسه معلوم نیس چی قراره بشه 

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست