2777
2789
عنوان

بچه ها

99 بازدید | 22 پست

قرص سیستین b6برای افزایش رشد مو تاثیری داره لطفن بگید ممنون💝

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
گلم یک سرچ بزنی بهتره... برای اولین باره میشنوم

سرچ کردم یکی گفته اره یکی گفته نه خواستم ببینم کیا استفاده کردن عزیزم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته گلم .ببخشید ❤🌷

خواهش میکنم عزیزم💕برای رشد مو تو‌چیزی نمیدونی گلم

خواهش میکنم عزیزم💕برای رشد مو تو‌چیزی نمیدونی گلم

بلند شدن قد مو؟ یا رویش مجدد موهای ریخته شده؟ 

راستشو بخواین خودمم بر اثر یک ....موهام کم پشت شد. و همین مسئله باعث شد خیلی دنبال این قضیه باشم. ما مویی که از دست دادیم رو در صورتی میتونیم به دست بیاریم که بر اثر فرایند طبیعیه ریزش ریخته باشن؛ و در صورت اضطراب و استرس و بیماری خیلی سخت میشه به رویش مجددشون کمک کرد. فقط میشه از ریخته شدن مابقی موهامون جلوگیری کنیم یک جور پیشگیری. منم فقط از طریق مواد طبیعی اقدام کردم و خدا روشکر ریزش غیرطبیعی موهام متوقف شد. از روغن بادام تلخی که خودم دادم برام بگیرن ، از سیر و روغن زیتون و انواع مواد طبیعی هفته ای یکبار استفاده میکنم. البته که میدونم دلیل اصلی ریزش چیه، شما هم قبل از ریزش اگه دلیل اصلیشو بدونید 

قطعا دنبال کارهایی هستید که رو به بهبودی برید در جهت درستش.و اما کم خونی و مشکلات هورمونی و استرس  بلایی ان که میفتن به جان موهای سر ما زنها

خدا هست.
اره برای رشد موعه روزی ۴ تا باید بخوری هر ورقشم ۱۰ تومن بود چند ماه پیش تاثیر داره ولی رو بعضیا اث ...

تو خودت استفاده کردی گلم

بلند شدن قد مو؟ یا رویش مجدد موهای ریخته شده؟  راستشو بخواین خودمم بر اثر یک ....موهام کم پشت ...

مرسی تزیز دلم از راهنماییت منطورم رشد قدی موعه😍💞

نه ولی خواهرم یه مدت میخورد راضی بود

ممنون عزیز دلم به نظرت زینک بهتره یا سیستین

رشد قدی هم در طول روز از میوه های خوشمزه و سبزیجات استفاده کنید و مصرف آب رو به ۸ لیوان در روز برسون ...

ممنون کیمیا جون لطف کردی عزیزدلم😘😘😘💕😍