2777
2789
عنوان

آیا

133 بازدید | 11 پست

من و شوهرم با پدر و مادرم ۱۰ روزه تو سفریم با هم خرج میکنیم ولی بیشتر پدرم اینا خرج میکنن.ما واسه مادر شوهرم کیف سوغات گرفتیم مامانم هم کیف لازم داره.میگم واسه مامان و بابام هم باید چیزی بگیریم؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد موضوعی افتادم اولش کلی خندیدم. با خانواده همسر مسافرت بودیم برای خانوادم سوغاتی گرفتم .حسود خانم گفت همیشه ما برای شما سوغات میاریم یکبارم برای ما سوغاتی بگیر . هاهاهاهاهاهاها ما هرجا دوتایی بریم برای همه میگیریم . ایندفعه با خانوادش بودیم یعنی منو بگیا از درون داشتم از خنده منفجر میشدم . یعنی انقدر حسووووووود . گلم شما هم میل خودته دوس داشتی بگیر به عنوان یادگاری . 

دعا کنید منم مامان بشم
دیگه پرسیدن نداره ده روزه مهمون اونا هستین یه کیف هم براشون بگیرین چیزی نمیشه ....از مادر شوهر که کم ...

من اصلا به دلم نبود واسه مادرشوهرم بخریم چون اگر دو ماه بری و گم و گوربشی نمیگه اینا کجا هستن ی زنگ نمیزنه.یادم نمیاد که واسمون تا حالا چیزی سوغات آورده باشه ولی واسه جاریم و بچه هاش که دختر خواهرشم هست همه چیز میخره

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی