2821
2789
عنوان

چیکار کنم

183 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها دیشب تاپیک زدم کسی نبود جوابمو بده. من الان ۵ هفته و ۴ روزمه دیشب برا اولین بار لکه بینی داشتم در حد یه رگه ی نازک خونی روی دستمال. خیلی ترسیدم شیاف استفاده کردم. تکرار نشد دیگه. اما من چند روز دیگه باید برای اولین سونوم برم. بنظرتون صبر کنم همون موقع برم دکتر یا الان سریعا برم؟ و شیافا را تا اون موقع استفاده کنم یا اگه دیگه لک ندیدم استفاده نکنم؟ راستی قبلشم فلفل سیاه خورده بودم میتونه ازون بوده باشه؟؟

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام منم دو روزه کمر درد دارم رنگ ترشحاتم عوض شده تقریبا سبزه البته ببخشید که گفتم خیلی نگرانم😢

شما هفته چندی؟ سونو دادی؟

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
نزدیک 6 هفته ، بله یه بار آخرای 4 هفته رفتم 

شما ک لکه بینی نداری خودتو الکی نگران نکن دل درد و کمردردم طبیعیه. شما اون موقع رفتی سونو چیزی نشون داد؟ من خواستم الان برم اما گفتم ممکنه چیزی نشون نده استرس بگیرم

شما ک لکه بینی نداری خودتو الکی نگران نکن دل درد و کمردردم طبیعیه. شما اون موقع رفتی سونو چیزی نشون ...

میترسم عفونت داشته باشم ، فقط ساک و کیسه زرده رو نشون داد گفت برای شنیدن ضربان قلب و دیده شدن جنین زوده دو یا سه هفته دیگه بیا

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
میترسم عفونت داشته باشم ، فقط ساک و کیسه زرده رو نشون داد گفت برای شنیدن ضربان قلب و دیده شدن جنین ز ...

خب برو دکتر خدای نکرده عفونتم باشه درمان میشه نگرانش نباش

خب برو دکتر خدای نکرده عفونتم باشه درمان میشه نگرانش نباش

فردا میخوام برم میترسم سونو بکنه یه وقت صدای ضربانش نیاد خیلی استرس میگیرم😲😲

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
فردا میخوام برم میترسم سونو بکنه یه وقت صدای ضربانش نیاد خیلی استرس میگیرم😲😲

ان شاءالله میشنوی و استرست رفع میشه. حتما خبرشو بده

ان شاءالله میشنوی و استرست رفع میشه. حتما خبرشو بده

سلام عزیزم رفتی سونو؟

سلام عزیزم ، بله رفتم ضربانش اومده ، ولی الان دو روزه لک بینی دارم آمپول زدم و شیاف استفاده میکنم

بهههه سلاااامتی گلللم خیلیا لکه بینی دارن آمپول استفاده میکنن نگران نباش من که تازه بعد از ۷ هفته میخوام اولین سونومو برم دعا کن سونوی منم بی مشکل باشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز