2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

191 بازدید | 12 پست

سلام خانوما ‌من سه سال و نیمه ازدواج کردم و مستاجریم اول ازدواجمون پدر شوهرم گفت یه ملکی داره که وسط شهره و میخواد بکوبه  و بسازه . بعدا منصرف شد و و دنبال یه زمین دیگه بود که تازه خریده و الان دارن تازه میسازن . هر چی پول دستشون هست خرج اونجا میشه . 

این خونه ای که الان توش نشستیم بالای شهره . ۱۸۰ متره و از هر لحاظ خیلی توش راحتیم . خیلی مزدیک خانواده هامون و بازار و اینور اونور هست اجاره شم نسبت به موقعیتش خیلی مناسبه . دیشب صاحب خونه به شوهرم گفته خونه رو فروختم و آخر آذر باید تخلیه کنیم . 😒

حالا اون خونه در حال ساخت حداقل یک سال کار داره . شوهرم میگه من اندازه یه آپارتمان کوچیک تو قسمتای حاشیه ای تر میتونم پول کنار بذارم تا بخریم و این یک سالو اونجا بمونیم . 

من دودلم که نکنه نتونن خونه رو تموم کنن یا وسطاش بفروشن یا چه میدونم ماجرایی بشه که من مجبور بشم همونجا بمونم ! اینا بازاری ان و از کاراشون نمیشه سردرآورد . و هی برنامه ریزیشون تو همه چی عوض میشه . 

بخوایم خونه ای با این موقعیت اجاره کنیمم که خیلی گرونه ولی غیر ممکن نیست و میشه . الان شما جای من بودین چکار میکردین؟ 

اگر وسطا غیب شدم حمل بر بی ادبی نکنین بچه کوچیک دارم 🌹

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

یه خونه کوچیکتر داشته باشی بهتره تا مستاجر باشی..........به نظر من خونه  قیمتش تا سال دیگه بالاتر میره ولی پول پیش برا مستاجری ثابت میمونه و تو این اوضاع بی ارزشتر میشه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

به حرف شوهرت گوش کن بسپار به خودش اون انتظارت رو میدونه و صلاحت رو میخواد مردا کم پیش میاد زیر حرفشان بزنن به مردت این حس اعتماد رو بده دنیا رو برات زیر و رو می کنه بهت قول میدم بهش بگو من خببیییلی دوس دارم فلان جا باشم ولی هرچی که تو بگی تو همیشه هوامو داشتی عشقم فقط تو بگو کجا بیام سر قله قاف هم باشه میآم تو نمی ذاری من سختی بکشم و میدونم باز اوضاعمون رو همون جوری که من میخوام میکنی و از این جور حرفا

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه میتونین و از پس اجاره و اینای همون منطقه خودتون یا کمی پایین تر بربیاین 

دیگه چرا برین حاشیه 

اما اگه به سختی و فشار میوفتین زیاد خودتو ادیت نکن که بالا شهر بمونین چون بعدا ارامش نداری 

من الان از مامانم اینا و مادرشوهرم ۷۰۰ کیلومتر فاصله دارم ... زیاد وابسته نباش

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂
یه خونه کوچیکتر داشته باشی بهتره تا مستاجر باشی..........به نظر من خونه  قیمتش تا سال دیگه بالا ...

شمال یه جای کوچیک داریم میخواد اونجا رو بفروشه اینجا بخره 

به حرف شوهرت گوش کن بسپار به خودش اون انتظارت رو میدونه و صلاحت رو میخواد مردا کم پیش میاد زیر حرفشا ...

باشه به حرفات فکر میکنم 

اگه میتونین و از پس اجاره و اینای همون منطقه خودتون یا کمی پایین تر بربیاین  دیگه چرا برین حاش ...

نه سختی و فشار که نداره ولی خوب پوله دیگه ...

شمال یه جای کوچیک داریم میخواد اونجا رو بفروشه اینجا بخره 

خو ببین موقعیت کجا بهتره که خونه داشته باشین همون شمال یا اینجایی که الان مد نظرشه..........اگه شمالیه خوبه خو نگهش دارین اینجا مستاجر باشین تا خونه پدر شوهرتون آماده شه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

بچه ها بگم بخر و رهن و اجاره بده بذار رو پول اجاره اینجا؟ 

دوس دارم تو خونه دلخواهم بشینم چون میترسم مجبور بشم تو خونه کوچیکتر و بدتر بمونم 

خو ببین موقعیت کجا بهتره که خونه داشته باشین همون شمال یا اینجایی که الان مد نظرشه..........اگه شمال ...

خوب شمال سالی نهایتا دو سه بار بریم 

و اگه اینجا یه آپارتمان متراژ پایین بخریم موقع نیاز به پولم زودتر میشه فروخت و اگه خودمونم نشبنیم میدیم اجاره 

به نظرم فروختن اونجا و اینجا خریدن عاقلانه س ولی اینکه خودم برو اونجا بشینم دودلم 

خوب شمال سالی نهایتا دو سه بار بریم  و اگه اینجا یه آپارتمان متراژ پایین بخریم موقع نیاز به پو ...

پس اون رو بفروش اینجا بگیرین فعلا توش بشینید که نخاین اجاره بدین بعد انشاله خونتون آماده شده اینجا رو کرایه بدین