mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 عنوان سوتی امروزم 394 بازدید | 19 پست بچه ها امروز رفتم عکاسی خیلی باکلاس و جری گفتم ببخشید ۸تا عکس سلفی میخام بگیرم🤣🤣🤣🤣منظورم پرسنلی بود🤣🤣خدایاااا منو گاو کناز سوتی هاتون بگین بچه ها نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات 1397/06/18 | 12:19 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 به یکی گفتم ژیگول به جای گلاویژ 🙂😂 سوتیام اکثرا زبونیه ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔
نگینnn عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 2292 خخخخ منم یه باررفتم مهمونی میخواستم بگم ببخشیدانداختیمتون توزحمت.گفتم ببخشیدانداختینمون توزحمت
mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 خسته نباشی پهلوان خخخخخ. جالبه اونجاهم اصلا نفهمیدم ک چی گفتمتو اون لحطه فک میکردم عکس سلفی میگنخانومه خندید گفت منظورت ۳در۴گفتم اره نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
mahsannn مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 خخخخ منم یه باررفتم مهمونی میخواستم بگم ببخشیدانداختیمتون توزحمت.گفتم ببخشیدانداختیمتون توزحمت دوتاشو ک یکی گفتی خخه اشتباهت کجاش بود نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
golrooz عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 2032 خخخخ منم یه باررفتم مهمونی میخواستم بگم ببخشیدانداختیمتون توزحمت.گفتم ببخشیدانداختیمتون توزحمت نفهمیدم چی شد🤔هردو مورد گفتی که دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید
دختر_نازبابا عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 15452 خخخخ منم یه باررفتم مهمونی میخواستم بگم ببخشیدانداختیمتون توزحمت.گفتم ببخشیدانداختیمتون توزحمت 😮😮😮😮؟؟؟؟؟
غمگینننننن عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3245 سوتی منرفتم به رئیسمون گفتم احتمالش هست امروز برم مرخصی بجای امکانش هست! هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
زیبایان عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1522 خخخخ منم یه باررفتم مهمونی میخواستم بگم ببخشیدانداختیمتون توزحمت.گفتم ببخشیدانداختیمتون توزحمت ایا درجمله تفاوتی وجوددارد آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم
بارانازندگيمه عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2943 اومدم سبزي فروشي مامانم توي دهنش نچرخيدگفت ٣كيلوسبزي قُلمه به جاي قرمه سبزي بعدمنم دقيقاهمونوتحويل مغازه داردادم گفتم ببخشيدآقاسه كيلوقلمه بديد😐😂سوتي زياددادم فقط اينويادم بود
dadashmnotelam عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5652 به ناباوری میگم ناباروری 😢😲 ۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم 😂💔
امیرکیامامان عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 5378 ایا درجمله تفاوتی وجوددارد انداختیمتون به زحمت و انداختینمون به زحمت
زیبایان عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 1522 انداختیمتون به زحمت و انداختینمون به زحمت حالاشد اونجا جمله هایکی بود آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم