2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 64 پست
استارتر علائم هم داری؟

سینه هام سنگین و دردناک شده کمرم بعصا جوری درد میکنه فک میکنم که پری الانه میاد

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم ولی این عکس مربوط به یه ربع بعد هستش اولش هاله کمرنگ میفته نمیدونم چرا اینطوریه

,واسه منم کمرنگ بوده

چون لقاحم دیر بوده احتمالا تو هم همینی

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
,واسه منم کمرنگ بوده چون لقاحم دیر بوده احتمالا تو هم همینی

نمیدونم انشاالله ولی من مشکلم زیاده بخاطر این باورش سخته

مدیکور امکان خطاش خییییلی کمه .مطمعن باش بارداری .الاندبرو ازمایش بده .خیالت راحت بشه

اونقدر میترسم برم یعنی از استرس نمیتونم از سرجام بلند شم من چون تنبلی دارم پروژسترونم کمه پرولاکتینم زیاده شوهرم مورفولوژیش متوسطه بخاطر اون شوک شدم باور نمیکنم مثبته چون همون لحظه هم پررنگ نمیشه که

چه باحال .منم پسر عمه م همون شب عروسیش باردار شده بود زنش .اما شوهر من یه سال ونیم بعدش تازه دلش بچه ...

منم شوهرم گفت که حداقل دو سه ماه قرص بخور گفتم باشه ولی نخوردم  دو سه هفته بعد عروسیمون بهش گفتم که من اصلا قرص نخوردم و خیلی دلم بچه میخواد اونم اولش خندید بعد گفت هر چی تو بگی 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اونقدر میترسم برم یعنی از استرس نمیتونم از سرجام بلند شم من چون تنبلی دارم پروژسترونم کمه پرولاکتینم ...

باشه خب بلاخره هنوز مونده به پریودیت بخاطره همون .من جات باشم میرم ازمایش .

اره از شب عروسی اصلا جلوگیری نکردم

بهترین کارو کردی من دو سال و ۹ ماه جلوگیری کردم اخرشم فهمیدم یه عالمه مشکل دارم

باشه خب بلاخره هنوز مونده به پریودیت بخاطره همون .من جات باشم میرم ازمایش .

باشه عزیزم میرم دعام کنین

منم شوهرم گفت که حداقل دو سه ماه قرص بخور گفتم باشه ولی نخوردم  دو سه هفته بعد عروسیمون بهش گفت ...

من امپول سه ماهه میزدم خیلی لاغر و ضعیف شده بودم یه سال زدم بعد دیگه به شوهرم گفت گفت کاندوم مصرف کنیم که بعد یک سال وشش ماه که خواستیم ماه اول نشدم ماه بعدش شدم .

[QUOTE=68565403]الان برو ازمایش بده دوساعت بعد جواب میدن .اخخخخ جون[/QUOTEچشم عزیزم فردا موعدمه فردا میرم حتما به شما هم خبرشو میدم من نمیدونم چرا اینهمه ترسو هستم از یه طرفم دکترم تا اواسط مهر رفته مسافرت باید از یه دکتر دیگه وقت بگیرم 

2790
2778
2791
2779
2792