2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خواهر کوچولوت گناه داره

هر کس باید بتونه حداقل بخواد از خودش دفاع کنه تا مورد حمایت قرار بگیره متاسفانه خواهرم قبلا از اون تیپ دخترای ترسو بود ولی با این رویه من الان بشدت با اعتماد به نفس سرزنده و کسی که از حقش نمی گذره

زندگی زیباست ای زیبا پسند                                       زنده اندیشان به زیبایی رسند                                    آنقدر زیباست این بی بازگشت                                    کز برایش می توان از جان گذشت  
[QUOTE=68565388]من اینقدر زبونم درازه ولی وقتی بزنه لال میشم کلا شوکه میشم   دوبار تا حالا کتک ...

8سال

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عه چیه بگو

شوهر من ران هامو محکم نیشگون میگیره منم خیلی دردم میاد هم قلقلکم بهش میگم منم تسویه حساب میکنم 

بعد بازو ها و گلوشو کبود میکنم تا الان که تابستون هستیم نتونه لباسه تابستونی بپوشه و میپزه اخه اگه بپوشه ابرو براش نمیمونه میگن کارای خاک بر سر کردن نمیگن که جزای کارشه😊

شوهر من ران هامو محکم نیشگون میگیره منم خیلی دردم میاد هم قلقلکم بهش میگم منم تسویه حساب میکنم  ...

عه من ی بار این کارا کردم  سر کار همکاراش بش تیکه انداخته بودن..تازه اومده بود میخندید میگف بشون گفتم پ مث شما گ زناتون محل سگ بتون نمیده😂

بعد ۸ سال سختی خوشحالم که الان برای همیشه‌پیشتم عشقم😍تیکر تولد خودم ها
هر کس باید بتونه حداقل بخواد از خودش دفاع کنه تا مورد حمایت قرار بگیره متاسفانه خواهرم قبلا از اون ت ...

چه خوب ولی از اون چنگ انداختن خوشم اومد استفاده میکنم 😃

چه خوب ولی از اون چنگ انداختن خوشم اومد استفاده میکنم 😃

اره باورت میشه الانم که ازدواج کردم بازم ناخنام و بلند نگه میدارم ولی کارای نداره دلم کتک زدن داداشمو میخواد.ولی خدایش کتک هم میخوردما

زندگی زیباست ای زیبا پسند                                       زنده اندیشان به زیبایی رسند                                    آنقدر زیباست این بی بازگشت                                    کز برایش می توان از جان گذشت  
😶من ۵ ساله تا هالا ۱۰۰ بار کتک کاری کردیم البته همشونو نیم سلعت بعد اشتی کردیم 

نباید کتک کاری کنین.زشتی کار از بین میره. موقعی که میبینی می خواد دعوا بشه تو هیچی نگو تا تموم بشه. بعد از دعواها تا سه چهر روز اصلا محلش ندادم غذا درست میکردم خودم و بچه ها می خوردیم اونم هیچی بهش نمیگفتم تا خودش آشتی کرد هر وقت هم بحثش پیش بیاد بهش میگم من هیچ وقت نمی بخشمت بخاطر اون کارات.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم