2789
عنوان

ریزش مو

942 بازدید | 15 پست

خانما کسی درمورد قرص فیناسترایید تجربه ای داره پرم ریزش مو داره سری قبل دکتر کپسول هیرویت داد گفت سری بعد فیناستراید میدم حالا توی نت خیلی از عوارضش گفته موندم چکار کنم برم همین دکتر یا جایی دیگه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

محلول و پمادهای موضعی بهتر نتیجه میدع واس ریزش‌. من ک با قرص گرونم ب هیچی نرسیدم اما بامحلول های دکترم عالی شد. البته خب گرونم درمیان

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

اگه تستسترونت بالا باشه با باید فیناستراید بخوری یا اسپرینولاکتون که قطع کنی دوباره همون آش و همون کاسه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
دوماه هیر ویت گفت دوباره بیاد اگه خوب نشد این قرص رو بده

ینی با این که این قرصو خوردی بازم ریزش داری

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
تهرانی؟ کدوم دکتر؟

ن عزیزم . گیلانم.موهام پررر پشت بودن و حتی یکبارم رنگ نشدع و اسیبم ندیده اما ریزش گرفت و داشت قشنگ نصف میشد حجمش. یک هفتس محلول دکترم و شامپوشو میزنم اما ریزشم ۹۰ درصد قطع شد

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
ن عزیزم . گیلانم.موهام پررر پشت بودن و حتی یکبارم رنگ نشدع و اسیبم ندیده اما ریزش گرفت و داشت قشنگ ن ...

چه محلولی بود؟ماینوکسیدیل؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید