2777
2789
عنوان

شب اداری😧

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست
مراعات میکنم شب مایعات نخوره . ولی بازم...

یه دکتر بود میگفت توی روز و شب هر بیست دقیقخ بره دستشویی تا یه هفته خیلی موثر بود ولی نه کامل 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی گلم .اخه من دوتا بچه ام اینطورین،بزرگه که از اول اینطوری بود کوچکیه از ۳ سالگی ، منم فقط ...

فدات عزیزم ...من به پسرم دادم خوب شد له دختر خواهرشوهرمم که پنج سالشه دادم اکنم خوب شد...فقط وقتی قرص کمرو خریدی یک پوست سفتی داره لاید بزاری روگاز تو آتیش خودت بری کنار تا پوستش بترکه بعد مواد توشو آسیاب کنی تو سوپ بریزی بدی بخوره چون خیلی تلخه

بچه محل امام رضام😎..

عزیزم اینجور بچه ها بعضیاشون کمرشون شله ودست خودشون نیست ولی بعضی بچه ها هم هستن که از تنبلی نمیرن دسشویی .ببین از کدوم دسته هست.اصلا باهاش تند حرف نزن چون استرس میگیره سرخورده میشه و تشدید میشه مشکلش .پوشکش به هیچ عنوان نکن.اگه میتونید شبا خودتونم چایی نخورید چون بچه هم دلش میخواد میخوره هندوانه ممنوع .جدا از اینکه قبل از خواب میبریش دسشویی ،به خودت سختی بده و هر دو ساعت حتی تا صبح به زورم که شده بلندش کن  بره دسشویی حتما.تنها راهش اینه که بی خوابی بکشه اونموقع دیگه عادت میکنه بره دسشویی.روزاهم همینطور اصلا نذار تو خودش نگه داره چون مثانه پرمیشه و بقول دکترا معمولا میگن مثانه مثل کاسه میمونه اگه همینجور پر بشه بالاخره سرریز میکنه حتما زودبه زود بره دسشویی.تضمینیه این روش زیر نظر پزشک بوده

فدات عزیزم ...من به پسرم دادم خوب شد له دختر خواهرشوهرمم که پنج سالشه دادم اکنم خوب شد...فقط وقتی قر ...

ممنون عزیزم حتما میرم از عطاریامون می پرسم میخرم چون واقعا دیگه خسته شدم از شستن پتو هاشون 

ساعت چند ميخواد ؟ 

يك ساعت قبل از خوابش ٢٠ دقيقه يكبار ببر دستشويي تا مثانه ش كامل خالي شه 

گاهي با يه بار جواب نميده چون تابستون مايعات زياد ميخورن و ممكنه هندونه و..... اينجور چيزا هم بخورن مثانشون پر ميشه يه بار امتحان كن هر ٢٠ دقيقه ببر حتي اگه كم إدرار داشت ببر