2777
2789
عنوان

شب اداری😧

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به روی ماهت لطف داری عزیزم 😍😘منم شمارو دوس😁😍😘

قربونت بگردم 😛😍 

استارعزیزم ببخشیا وسط تاپیکت لاو ترکوندم 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
عزیزم بچه خواهرشوهر منم اینطوری بود مادر شوهرم یه چیزی از عطاری گرفت داد خورد دیگه چیش نکرد به خدا ر ...

ضرر نداشته باشه؟! فدات شم اگه اینجور باشه میرم میخرم الان از عطاری

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
ببخشید این قرض چیه ؟

فرص کمر که وقتی زن زایمان میکنه میدن بخوره تا کمرش سفت بشه....عطاری میگفت حتما پسرت چیز سنگینی بلند کرده وکمرش شول شده بهش قرص کمر بده بخوره تا کمرش دوباره سفت بشهو جیش نکنه

بچه محل امام رضام😎..
قربونت بگردم 😛😍  استارعزیزم ببخشیا وسط تاپیکت لاو ترکوندم

دورت برقصم 😁🌹

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
چ دکتری ببرم؟؟

کودکان یاعمومی ببرازشون کمک بگیرمیفرستن واسه دکتری که بایدبره.

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
از ساعت ۶ غروب سعی کن مایعات کمتر بخوره قبل خواب جیش کنه بهش بگو اگر توی خواب دید یه ذره جیش داره بل ...

مراعات میکنم شب مایعات نخوره . ولی بازم...

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
فرص کمر که وقتی زن زایمان میکنه میدن بخوره تا کمرش سفت بشه....عطاری میگفت حتما پسرت چیز سنگینی بلند ...

مرسی گلم .اخه من دوتا بچه ام اینطورین،بزرگه که از اول اینطوری بود کوچکیه از ۳ سالگی ، منم فقط پلاستیک می زارم زیرتشکشون

قربونت بگردم 😛😍  استارعزیزم ببخشیا وسط تاپیکت لاو ترکوندم

خواهش میکنم عزیزم😘

تشک تختش رو چجور بشورم‌اخه؟!! قالیشویی ها میشورن؟