2777
2789
عنوان

شب اداری😧

287 بازدید | 37 پست

دخترم نزدیک ۴سالشه. یهفته ست شب اداری داره. قبل خوابش حتما میره دستشویی.نمیدونم چیکارکنم! تمام تشک تختش تو این یهفته نجس شده .الان بیرون بودم براش پوشک خریدم شبا ببندم .

عادت نکنه یوقت همیشه شبا جیش کنه جاش؟😣

ما اصلا نداریم تو فامیل بچه هامون جیش کنه شبا ولی سمت شوهرم دارن تا ۱۵سالگیم 🤕😤 دیشب تا خوابید دوساعت بعدرفتم سراغش ک ببرم جیش بگیرم باز دیدم وای جاشو خیس کرده!😫 بنظرتون درسته پوشک‌کنمش؟

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

حتما مشکلی داره پوشک اخرین و بدترین راهه برا این سن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پوشک نکن عادت میکنه 

نکنه از چیزی ترسیده؟  

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

عزیزم بچه خواهرشوهر منم اینطوری بود مادر شوهرم یه چیزی از عطاری گرفت داد خورد دیگه چیش نکرد به خدا راست میگم برو از عطاری بپرس خیلی تاثیر داره حیف که با مادر شوهرم قهرم زنگ میزدم ازش میپرسیدم

زیرش پلاستیک بنداز

اخه یجا نمیخوابه ک .از سر تختش میاد تا پاایین گاهی ..یا میاد نصف شب پیش ما

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
سلااام دوستم . من شما رو خیلی می دوس 😄😍

سلام به روی ماهت لطف داری عزیزم 😍😘منم شمارو دوس😁😍😘

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !