سلام دوستان من اقدامم چهار روز به موعد م مونده تو شکمم درد هایی دارم بعضی وقت ها سمت راست شکمم درد میگیره و بعضی وقت ها سمت چپ رو شکمم که میخوابم بغل نافم درد میگیره اصلا دردش قطع نمیشه آیا باردارم یه راه حلی هست تو خونه انجام بدم نشون بده به غیر بی بی چک ممنون
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
تویه ی بار مصرف ب قسمت مساوی ادرار و وایتکس قاطی کن اگر مثل دلستر کف کرد و جوشید و تموم شد توچندثانیه منفیه اگه کف کرد اومد بالا چندسانت ی دقیقه موند کفش بارراری
منم مثل شما ٥روز مونده به موعدم صبر كن دورروز بعد از موعد بي بي بزن بقيه چيزا به نظر من مزخرفه من ماه ليش از زو كنجكاوي وايتكس تست زدم انقد اينجا ميگفتن كلي هم كف كرد و موند ولي باردار نبودم صبر كن تا ٢روز بعد ازموعد عزيزم بهترين كار صبره كه خودمم دارم تحمل ميكنم
🤰🏻خدايا ممنونم براي معجزه قشنگ تو دلم ممنون مهربونترين و بخشنده ترين🙏☀️ ☀️👼🙏
من الان رفتم تست وایتکس و امتحان کردم..کلی کف کرد ولی فقط یکسانت موند
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗