2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 5982 بازدید | 364 پست
هنوز عقد نکردیم تازه دیشب اومدن خواستگاری،اینم گل و شیرینی که آوردن واسم خیلی عزیزه چون خواستگارم ع ...

خیلی خوشحال شدم انشالله خوشبخت بشی 

من وقتی شوهرم اومد خواستگاری اولین بار بود میدیدمش و هیچ حسی نداشتم

دوستان گيجم كردين پيام همسرمو سين كردم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان گيجم كردين پيام همسرمو سين كردم    

🧐🧐🧐🧐

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
برای عروسیتم میری پیش مینا خانم؟

نميدونم عزيزم شايد

از كارشون فووووووق العاده راضي بودم فقط يكم برا رنگ مو شك دارم 

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
خیلی خوشحال شدم انشالله خوشبخت بشی  من وقتی شوهرم اومد خواستگاری اولین بار بود میدیدمش و هیچ ح ...

ممنونم ان شاءالله شماهم خوشبحت باشین

ما ۵سال ونیمه همو دوست داریم

امیدوارم الان عشقتون بهم زیاد بشه❤

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
نميدونم عزيزم شايد از كارشون فووووووق العاده راضي بودم فقط يكم برا رنگ مو شك دارم 

ک رنگ کنی یا ن؟؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
ک رنگ کنی یا ن؟؟؟؟

كه چي رنگي كنم و برم اونجا يا نه

كاشكي موهاي خودم بود حيف الان رنگ و لايت دارم

آره کارش که عالیه 23 تا عروس بودیم ولی یکی مون شبیه به هم نبودیم نه مدل مو ها نه آرایش واقعا حلال اش ...

۲۳تااااا؟؟؟وای خسته نمیشن

آره کارش که عالیه 23 تا عروس بودیم ولی یکی مون شبیه به هم نبودیم نه مدل مو ها نه آرایش واقعا حلال اش ...

اره معمولا هرشب همین تعداد عروس داره

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
كه چي رنگي كنم و برم اونجا يا نه كاشكي موهاي خودم بود حيف الان رنگ و لايت دارم

خب اگه موهای خودت مشکی بود مشکی بذار 

شما عکس نمیزاری☹

نع والا يكم جو سايت بده

از لباسمو دستم گذاشتم